zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
In de zoekresultaten van zoekmachines, zien we advertenties en ‘organische’ resultaten. Organische zoekresultaten zijn onbetaald en matchen, volgens de zoekmachines, het beste bij de zoekopdracht. Gebruikers van zoekmachines klikken vooral op deze organische resultaten. De hoogste posities vallen het meeste op en brengen het meeste bezoek naar uw website. Door zoekmachine optimalisatie (SEO) behaalt u topposities in Google en worden er gerichte website bezoekers gegenereerd.

Meer autoriteit door SEO
Iedereen wil een drukbezochte en goed converterende website. Een website die topposities behaalt in Google, zien bezoekers als betrouwbaar. De autoriteit van de website stijgt en dat draagt bij aan de koopbereidheid en daarmee de online omzet.

Regionaal vindbaar zijn in Google
Zoekt u zelf een regionaal bedrijf via bedrijvengidsen of advertenties in regionale kranten? Waarschijnlijk niet. Steeds meer mensen zoeken in Google naar regionale bedrijven. Deze mensen bereikt u door regionale website optimalisatie.

De techniek achter de website is het fundament van een goede vindbaarheid. Wij doorlopen alle elementen volgens de zoekmachine richtlijnen en optimaliseren de website, zodat de zoekmachines de website goed kunnen scannen. Bij deze technische optimalisatie plaatsen wij de eerder geschreven SEO teksten, zodat we de website op gerichte zoekwoorden gaat ranken. Deze SEO teksten plaatsen wij op speciaal ontwikkelde landingspagina’s.

RPWHosting