web analytics
 

WordPress webhosting

WordPress webhosting pakketten (CMS)

Met enkele klikken gratis geïnstalleerd op uw webhosting pakket.

Wordpress webhosting is het meest gekozen, en eenvoudigste CMS. Als u net begint, is onze premium webhosting de beste manier om uw website te hosten. Alle mogelijke configuratie opties zijn voorzien, om goed van start te kunnen gaan.

Geoptimaliseerd voor CMS applicaties

6.95/maand
  • CMS Advanced

  • Advanced

    • 3000mb diskruimte
Directadmin controlepanel, Ftp, PhPMyAdmin, Cron jobs, PhP 5.x - 7.x, Onbeperkt email accounts, Pop3/Imap
12.95/maand
  • CMS Bussines

  • Business

    • 10000mb diskruimte
Directadmin controlepanel, Ftp, PhPMyAdmin, Cron jobs, PhP 5.x - 7.x, Onbeperkt email accounts, Pop3/Imap

  • CMS gebruikersgemak, automatiseren

Door zijn eenvoud en gebruiksvriendelijkheid is WordPress webhosting geschikt voor zowel beginners als gevorderden. WordPress is een van de grootste en bekendste Content Management Systemen (CMS), welke gebruikt wordt om professionele websites en webwinkels te maken en te beheren.

Kies ook voor WordPress webhosting en installeer direct uw eigen website. Daarnaast ontvangt u altijd de nieuwste thema’s en updates. WordPress wordt automatisch  bijgewerkt wanneer er een nieuwe versie uitkomt. Wilt u dat wij WordPress installeren zodat u gelijk aan de slag kunt? Geen probleem, dat doen wij gratis!

wordpress webhosting

Uw Webhosting eenvoudig geregeld binnen enkele minuten!

Domeinnaam registreren

Het begint allemaal met het registreren of verhuizen van een domeinnaam.

Kies een hosting pakket

Nadat u een domeinnaam heeft gevonden, heeft u de mogelijkheid voor het kiezen van een hostingpakket. U kunt alleen het domein parkeren, zonder hosting? Of kiest u voor nog geen website, maar wel email bij uw domeinnaam, kies dan email hosting. Wilt u email en een website, dan kiest u een webhosting pakket.

Afrekenen

Na uw domeinnaam en hosting keuze komt u op de afreken pagina, deze wijst zich zelf, dezelfde dag nog ontvangt u uw inlog gegevens en kunt u online!

U kunt rekenen op professionele ondersteuning, voldoende ruimte, en gegarandeerde kwaliteit van uw dienstverlening. De betaalbare en veilige oplossing voor bedrijven en consumenten. In aanvulling op zakelijke en thuisgebruikers, bieden wij ook een interessante webhosting-oplossing voor webmasters, agentschappen en resellers.

Al onze WordPress webhosting servers zijn voorzien van SAS schijven, hierdoor draait uw wordpress website razend snel. Wij bieden ook de laatste php versie php 7 aan. Dit laatste versnelt uw wordpress website zelfs met 40%!

Met Installatron klik-en-klaar installeert u alle CMS in no-time.

Joomla CMS

Joomla! is ook een bekend CMS voor particuliere en professionele websites. Het is eenvoudig te bedienen en heeft uitgebreide mogelijkheden.

400+ CMS apps

Installeer gratis meer dan 400 applicaties, waaronder website bouwers, zoals WordPress, Joomla, Drupal, Concrete5, en e-commerce platforms zoals Prestashop, Opencart en Magento.

Drupal CMS

Drupal is ook een gratis open-source CMS-systeem. U voert alles in wat u op uw site wilt hebben. Het systeem zet het automatisch in het design van de website.