Website onderhoud

Voorkom beveiligingsproblemen en fouten in uw website.

RPWHosting is gespecialiseerd in WordPress en zorgen dat alles optimaal blijft werken. Omdat WordPress in een hoog tempo wordt doorontwikkeld betekend dat dat er erg frequent nieuwe updates worden uitgebracht. Via deze updates blijft uw website beschermd tegen nieuwe beveiligingsrisico’s, en blijft u altijd toegang hebben tot de laatst uitgebrachte functies en mogelijkheden. Het updaten van een WordPress website is niet altijd makkelijk en gaat vaak verder dan alleen op een knopje “updaten” klikken.

Net als plugins en thema’s ontwikkelen programmeertalen zich ook continue door.

Als uw website blijft steken op dit vlak en niet meegaat met deze vernieuwingen, kan het zijn dat bepaalde functies niet goed meer werken, of zelfs helemaal niet meer worden ondersteund. Alle producten rondom WordPress worden continue verbeterd. Denk aan plugin programmeurs, thema-ontwikkelaars en de WordPress community zelf.

U kunt uiteraard ook het onderhoud zelf doen. Onze ervaring is echter dat in de praktijk mensen zonder ervaring met programmeren gewoon op de “update” knop drukken, zonder dat ze weten waar ze mee bezig zijn. Meestal leidt dit snel tot problemen op de website of zelfs een website crash. Dit komt omdat maatwerk aan een website moet aansluiten op de nieuwe versie van bijvoorbeeld een WordPress update. Hetzelfde geldt voor thema’s en plugins.

RPWHosting