Een bedrijfswebsite goed gebouwd met WordPress

Op zoekt naar een webdesigner? het feit dat er al online gezocht wordt toont al aan hoe belangrijk het is, en dat jouw bedrijf ook zo snel mogelijk een scorende website krijgt. Want hoe er waarschijnlijk in Google naar ons gezocht wordt, zoekt een ander op dit moment naar jouw bedrijf.

Bij RPWhosting kan er voordelig een WordPress bedrijfswebsite gemaakt laten worden. Wij geven persoonlijk advies én op maat. De kenmerken van onze dienstverlening zijn ruim, van webhosting tot de domeinnaam aanvraag, SSL certificaat, email, webdesign en SEO.

Een WordPress bedrijfswebsite laten maken met een eigen huisstijl,
waardoor website’s uniek worden, en naadloos aansluiten bij het bedrijf.


Programmeer kennis?

Bij een goede WordPress bedrijfwebsite kunnen er eenvoudig nieuwe pagina’s gemaakt worden. Het uiterlijk van de website aangepast worden zonder technische of programmeer kennis. Het beheer systeem werkt eenvoudig op computers maar ook op tablets.

Volledig support, hosting-all-in

RPWHosting regelt het nieuwe webdesign, ssl certificaat, webhosting, domeinnaam én e-mailadressen. Persoonlijke ondersteuning en uitleg over het beheer van de website. RPWHosting lost complexe internet- website problemen op, maandelijks software updates en beveiliging van de website. All-in pakketten vanaf €24,95 p/maand.


Modulaire opbouw

Eenvoudig nieuwe blokken met content op pagina’s plaatsen, of de volgorde wijzigen is een fluitje van een cent. Nieuwe blokken aanmaken, blokken verplaatsen of helemaal verwijderen. Elk blok is voorzien van verschillende elementen zoals titels, tekst, afbeeldingen, video, iconen en buttons.

Een voordelige vormgeving

Een goede WordPress bedrijfswebsite werkt met een framework binnen WordPress. Binnen dit framework worden door vormgevers en webdesigners thema’s ontwikkeld. Deze goed vormgegeven thema’s zijn tegen een relatief laag bedrag aan te schaffen en kunnen samen met het framework geïnstalleerd worden.

Wat is een responsive layout?

Verander de browserscherm eens van grootte en zie wat er gebeurt. Bekijk deze website ook eens op een tablet of telefoon. Onder de indruk? Bezoekers en de zoekmachines zullen dit ook zijn.

Een responsive webdesign zorgt er voor dat een website geschikt is voor elk scherm, waardoor bezoekers niet hoeven in te zoomen. Het resultaat is gebruiksvriendelijker voor bezoekers en zoekmachines.

Zoekmachine (SEO)

Elke pagina krijgt bij ons een SEO checker, die controleert of alles goed staat ingesteld voor de trefwoorden waarop je gevonden wilt worden.

De snelheid van je website

Onze webhosting pakketten draaien op SSD server’s, dit zorgt voor kortere laadtijden en snellere verwerking van gegevens en pagina’s. En met de juiste caching (Redis, memcache plug-in en Php 7.x) presteert jouw website vele malen beter.

Slimme ondernemers kiezen voor een snelle en veilige website, met een spam vrije inbox.

Wat biedt RPWHosting betreft de veiligheid aan zakelijke klanten;


Uptime garantie 99,9%

Redundante nameservers, verspreid over 3 netwerken en datacenters.

Monitoring

Dit systeem houdt ons netwerk 24/7 in de gaten. Zo kan er worden teruggezocht naar problemen, pieken en up-time. Verder wordt er op voorhand gewaarschuwd bij problemen met capaciteit op het netwerk, met de servers en andere belangrijke zaken.

SSL

Een SSL certificaat is de juiste oplossing om veilig met persoonsgegevens van bezoekers (AVG) om te gaan.

SSL Certificaat

Bescherming van de servers

Cloudlinux, server beveiliging met ModSecurity en ConfigServer firewall.

Spamexperts Filter

Houdt de email inbox vrij van spam, malware en phising emails, en onze IP Reputatie vrij van Blacklisting. Een spam vrije inbox heeft ook een failback server, mocht zich een server storing voordoen.

Spamexperts

Website beveiliging

Net als een antivirus op de computer, scannen wij dagelijks alle website's op zoek naar corrupte, en eventuele geïnfecteerde bestanden.

PatchmanAl in het bezit van een goede website maar niet tevreden
met de mogelijkheden van de huidige hoster?

In de meeste gevallen kunnen wij dan een WordPress bedrijfswebsite verhuizen naar ons hosting platform.
Vraag vrijblijvend een gesprek aan, of maak een afspraak en kom eens langs in Schoonhoven.


BEKIJK ONS PORTFOLIO

Wat zeggenonze klanten


 • Ook de site van MaxiMe Models is door Richard gebouwd en ben er ontzettend tevreden mee!! Betaalbaar, goed overleg, hulp krijgen op alle fronten. Zelfs voor mij als een site-ei heeft Richard het voor elkaar gekregen om het duidelijk te maken en als ik ergens niet uit kom, helpt hij me zéér snel! Mijn ervaringen zijn super!!!

  Miranda
  Miranda
  Maximemodels.nl
 • We werken nu ruim 4 jaar samen met RPWHosting. We zijn uitermate tevreden over de zeer professionele aanpak van de diverse projecten die we hebben gedaan. De goede, duidelijke en eerlijke communicatie draagt in grote mate bij aan de tevredenheid.

  José
  José
  010beheer.nl
 • Dankzij RPWHosting heb ik nu eindelijk een flitsende website, met eigen webwinkel. Lekker fris en eigentijds. Richard heeft ons laten zien wat er mogelijk is en zo zijn er hele nieuwe ideeën ontstaan, uitgewerkt en gerealiseerd.

  Marijke
  Marijke
  hurbalijf.nl
 • Richard werkt snel en efficiënt en maakt een mooie website! Hij vraagt gericht naar punten voor een website zoals ik die wil hebben. Het resultaat is top! Blij dat ik niet zelf ben gaan prutsen 😉

  Nadine
  Nadine
  nadinestephan.com
 • Ik ben zoooo blij met de super mooie website die Richard gemaakt heeft.
  Dank je wel Richard.

  Michaela
  Michaela
  Michaelashair.nl
 • Bedankt, en ik ben er nog steeds heel erg blij mee!

  Charles
  Charles
  cbimages.eu


Meer informatie?wij helpen graag


Naam*

Telefoon nummer

E-mail adres*

Onderwerp*

Hoe kunnen we helpen?

Meer informatie over