web analytics

WordPress bedrijfswebsite

Waarom kiezen  voor een “All in one” bedrijfswebsite?

RPW Hosting biedt een volledig assortiment van webdesign, domeinnaam registratie en webhosting services voor o.a. wordpress bedrijfswebsite ’s. Met ruim 8 jaar ervaring, zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends, op het gebied van internet.

  • Moderne techniek

Bij RPW Hosting uw website laten maken betekent dat u een website krijgt waarmee u nog jaren vooruit kunt. Dat de techniek achter uw website uitstekend is, mag u als vanzelfsprekend beschouwen.
Uw WordPress bedrijfswebsite wordt ook responsive gemaakt, zodat deze goed werkt op alle devices (mobiel en tablets).

  • Eenvoudig in gebruik

Uw website wordt ingericht om het gebruik ervan, zo eenvoudig mogelijk te maken.

Door gebruik te maken van een eenvoudig te beheren CMS, kunt u na de oplevering ook direct zelf aan de slag. Foto’s wijzigen, uw teksten aanpassen etc. Dat regelt u eenvoudig via het wysiwyg (what-you-see-is-what-you-get) beheersysteem.

bedrijfswebsite

Wat is inbegrepen in een “All in one” WordPress bedrijfswebsite

item showcase image

Website inrichten

Het inrichten van uw bedrijfswebsite gebeurd met de middelen die u aanlevert zoals teksten, logo en foto's. Wij verzorgen de gehele opmaak, logo integratie, bedrijfs kleuren, contact form, integreren van uw tekst, fotos, en eventuele socialmedia links. Wij kunnen de teksten ook voor u laten herschrijven, geoptimaliseerd voor seo.

Sneller laden van uw pagina's

Met onze razendsnelle premium hosting heeft u het allerbeste voor uw website.

Domeinnaam, internet adres

Een goede domeinnaam is van essentieel belang om goed gevonden te worden. Een domeinnaam met de extensie .com, .nl of .eu is inbegrepen.

SSL certificaat

Uw SSL certificaat wordt geinstalleerd voor een domein met 'www.', dan wordt de variant zonder 'www.' gratis toegevoegd. Het certificaat is dan geldig voor het domein zowel met als zonder www. Een standaard ssl certificaat op domein validatie is inbegrepen.

Wij leveren onze diensten ook met een full-service onderhoudsabonnement. In full-service zit uw Premium webhosting dienst, een .NL domeinnaam registreren én Comodo SSL certificaat kosten. Inclusief het onderhoud van (beveiliging) updates van uw CMS, thema en backups.

Bij ons is ‘All in one’ een website die werkt voor uw bedrijf. Ook na oplevering voelen wij ons verantwoordelijk voor het goed functioneren van uw website.

In tegenstelling tot traditionele shared hosting, laadt uw bedrijfswebsite vele malen sneller op onze Premium webhosting servers.

Branche gerichte en betaalbare WordPress bedrijfswebsite oplossingen

Geïnteresseerd ? Dat horen we dat natuurlijk graag

Om u op alle fronten van dienst te kunnen zijn, verzorgt RPW Hosting uw WordPress bedrijfswebsite en Premium webhosting, en het beheer van uw domeinnaam aanvragen. Zo heeft u al uw webhosting diensten onder één dak, met één aanspreekpunt, zodat wij u snel en volledig van dienst kunnen zijn. Dat is een fijn idee!

VINDT U RPW HOSTING LEUK?

Vertel het uw vrienden!