Een bedrijfswebsite goed gebouwd met WordPress

Waarschijnlijk zocht je net op Google naar iets als “een bedrijfswebsite in wordPress”. Je zoekt dus naar een webdesigner, en het feit dat je het online zoekt toont al aan hoe belangrijk het is dat jouw bedrijf ook zo snel mogelijk een scorende website krijgt. Want hoe jij in Google naar ons zocht, zoekt een ander op dit moment naar jouw bedrijf.

Bij ons krijg je persoonlijk advies op maat. De kenmerken van onze dienstverlening zijn ruim, van webhosting tot je domeinnaam aanvraag, email en webdesign.Een website met strakke vormgeving

Je WordPress bedrijfswebsite wordt gebouwd in je eigen huisstijl, waardoor je website uniek wordt, en naadloos aansluit bij je bedrijf.

Vormgeving

Je bedrijfswebsite werkt met een framework binnen WordPress. Binnen dit framework worden door vormgevers en webdesigners thema’s ontwikkeld. Deze goed vormgegeven thema’s zijn tegen een relatief laag bedrag aan te schaffen en kunnen samen met het framework geïnstalleerd worden.

Modulaire opbouw

Eenvoudig nieuwe blokken met content op je pagina’s plaatsen of de volgorde wijzigen is een fluitje van een cent. Je kunt nieuwe blokken aanmaken, blokken verplaatsen of helemaal verwijderen. Elk blok is voorzien van verschillende elementen zoals titels, tekst, afbeeldingen, video, iconen en buttons.snelle wordpress webhosting


Responsive layout

Wil je een WordPress bedrijfswebsite laten maken dan wordt deze responsive gemaakt en past zich altijd aan, aan het apparaat waarop het bekeken wordt. Of het nu een PC, Tablet, of smartphone is, de website detecteert dit en past zich er op aan. Probeer je browserscherm eens van grootte te veranderen en zie wat er gebeurt. Bekijk de website ook eens op je tablet of telefoon. Onder de indruk? Je bezoekers en de zoekmachines zullen dit ook zijn. Google werkt er zelfs aan om responsive websites een voordeel te geven in de Google resultaten. Een responsive webdesign zorgt er voor dat je een website hebt die geschikt is voor elk soort scherm waardoor je klanten niet hoeven in te zoomen. Het resultaat is gebruiksvriendelijk voor je bezoekers en de zoekmachines.

Website en zoekmachine (SEO)

Als je een nieuwe WordPress bedrijfswebsite laat maken, wil je natuurlijk ook dat deze goed gevonden gaat worden. Daarom zijn de websites die wij opleveren technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines. Hierdoor kan alle content goed geïndexeerd worden zoals bijvoorbeeld Google, en wordt je bedrijfswebsite makkelijker gevonden. Zo heeft elke pagina een SEO checker, die controleert of alles goed staat ingesteld voor de trefwoorden waarop je gevonden wilt worden.

De snelheid van je website

Is jouw bedrijfswebsite momenteel erg langzaam? Wij kunnen je website een stuk sneller maken, want korte laadtijden leiden tot hogere conversie. Onze webhosting pakketten draaien op SSD server’s, voor kortere laadtijden en snellere verwerking van gegevens en pagina’s. En met de juiste caching (Redis, memcache plug-in en Php 7.x) presteert jouw website daardoor vele malen beter.

Eenvoudig zelf aanpassingen doen

Er zijn veel verschillende manieren om een WordPress bedrijfswebsite te bouwen en het is ons doel om het zo gemakkelijk mogelijk te maken. We willen dat je je kunt aanmelden en meteen kunt beginnen met het aanpassen van je website, daarom hebben we veel tijd gestoken in het stroomlijnen van de website.

Met je WordPress bedrijfwebsite kun je nieuwe pagina’s maken en het uiterlijk van je site aanpassen zonder technische kennis of programmeer kennis. Het beheer systeem werkt op computers maar ook op tablets, dus je kan altijd en overal je website wijzigen en uitbreiden. Of je nu onderweg bent of lekker in je luie stoel ligt.

Wil je vrijblijvend onder het genot van een kop koffie een demonstratie, maak dan een afspraak, en kom eens langs in Schoonhoven.Portfolio, bedrijfwebsite’s

Klik hier om enkele voorbeelden van ons kunnen te bekijken.
(opent in nieuw venster)


Wat zeggenonze klanten


 • Ook de site van MaxiMe Models is door Richard gebouwd en ben er ontzettend tevreden mee!! Betaalbaar, goed overleg, hulp krijgen op alle fronten. Zelfs voor mij als een site-ei heeft Richard het voor elkaar gekregen om het duidelijk te maken en als ik ergens niet uit kom, helpt hij me zéér snel! Mijn ervaringen zijn super!!!

  Miranda
  Miranda
  Maximemodels.nl
 • We werken nu ruim 4 jaar samen met RPWHosting. We zijn uitermate tevreden over de zeer professionele aanpak van de diverse projecten die we hebben gedaan. De goede, duidelijke en eerlijke communicatie draagt in grote mate bij aan de tevredenheid.

  José
  José
  010beheer.nl
 • Bedankt, en ik ben er nog steeds heel erg blij mee!

  Charles
  Charles
  cbimages.eu
 • Ik ben zoooo blij met de super mooie website die Richard gemaakt heeft.
  Dank je wel Richard.

  Michaela
  Michaela
  Michaelashair.nl
 • Prachtige site... blij dat ik niet zelf aan het prutsen ben gegaan.

  Nadine
  Nadine
  nadinestephan.com


Meer informatiewij helpen je graag


Je naam*

Telefoon nummer

Je email adres*

Onderwerp*

Hoe kunnen we je helpen?

Meer informatie over