Een website bouwen met Elementor pro

Geschikt voor start-up en professional WordPress websites

Elementor pro is naar onze mening 1 van de meest doorontwikkelde en flexibele page builders van dit moment

Het verzoek voor een website bouwen met Elementor komt steeds vaker bij ons binnen. Dat is niet zo gek, want werken met Elementor kan een hoop tijd besparen. De plugin telt inmiddels 3+ miljoen actieve installaties wereldwijd en staat daarmee in de top 15 van meest populaire WordPress plugins. Een ander bijkomend voordeel is dat u minder plugins nodig heeft. Dit maakt u website en uw design minder kwetsbaar.

Wij bouwen gebruiksvriendelijke websites met WordPress en Elementor Pro. Deze combinatie zorgt ervoor dat u zo min mogelijk onderhoud nodig hebt aan uw website. Ook zorgt deze combinatie ervoor dat uw website schaalbaar is voor de toekomst. Gaat u in de toekomst meer diensten of producten aanbieden? Dan is uitbreiding van uw website zeer eenvoudig uit te voeren. Met WordPress kunt u ook zelf eenvoudig uw website onderhouden. Een extra pagina aanmaken of een pagina aanpassen vereist geen hoge technische kennis. 

website bouwen met Elementor
website bouwen met Elementor
website bouwen met Elementor
website bouwen met Elementor

Wij werken graag met Elementor Pro

Elementor pro is naar onze mening 1 van de meest doorontwikkelde en flexibele page builders van dit moment. We beschikken reeds over de licenties voor Elementor Pro. Daarmee kunnen we een website bouwen die is aangepast aan uw wensen en is de learning-curve om zelf aan de slag te gaan erg laag.

Met WordPress en Elementor pro kunt u zelf eenvoudig uw website bijwerken. Een extra pagina aanmaken of een pagina aanpassen vereist geen hoge technische kennis. Wij leggen u graag uit hoe u zelf uw website kunt aanpassen. Ziet u het niet zitten om zelf aan uw site te werken, dan kunt u er ook voor kiezen om uw site door ons te laten onderhouden.

Gebruiksvriendelijk ontwerpen

Font Awesome​ icons

Google map

website bouwen met elementor

Browser compatibilty

Eenvoudig aanpassen

24/7 support

Smooth transitions

contact form 7

Contactform 7

Modern design

Retina ready

Reaspnsive layout

WPML

website bouwen met elementor

Elementor pro

Geen codering nodig

Google fonts

CSS3

De voordelen van een website bouwen met Elementor pro zijn

Stapt u ook over?

Laat ouderwetse Content Management Systemen achterwege. Stap nu over naar het meest gebruikte fundament van dit moment. Wij bouwen uw nieuwe of bestaande website om naar WordPress.