web analytics

Webhosting affiliate programma

Webhosting Affiliate Programma

Verdien nu tot wel €20,00 per aangebrachte nieuwe klant! Bent u al klant, en overtuigd van onze service en diensten? Vertel het aan al uw vrienden, collega’s, klanten en bezoekers van uw website, om ook voor RPW Hosting te kiezen.

Webhosting affiliate programma

Het webhosting affiliate programma is ontworpen om gemakkelijk, betrouwbaar en transparant te zijn. We weten hoe belangrijk de opbrengsten van commissies zijn voor aangesloten partners, en we zijn toegewijd aan het verzekeren van een eerlijk affiliate programma.

Webhosting affiliate programma

Het webhosting affiliate programma van RPW Hosting is een geweldige manier om betaald te krijgen, alleen voor het aanbevelen van RPW Hosting. U hoeft u alleen maar als affiliate aan te melden, en voor elk betaalde klant die u stuurd geld verdienen. Het is zo simpel en voor iedereen haalbaar. Elke dag adviseert u producten en diensten aan vrienden, familie en collega’s, dus waarom dan niet geld verdienen met elk aangebrachte nieuwe klant.

Hoeveel kan ik verdienen

Email hosting + Domeinnaam €2,50

SSD of WordPress hosting + Domeinnaam €5,00

Webhosting, Domeinnaam + Complete website €20,00

  • Hoeveel mensen kan ik verwijzen?

U kunt zoveel klanten doorverwijzen als u wilt. We stellen geen maximum op de provisies dat we betalen.

  • Is er een minimale uitbetaling?

Ja. Wij vragen u een saldo van minimaal €25 te hebben om een ​​betaling te kunnen ontvangen. Verdiend u meer, dan betalen we u elke maand uit.

Inschrijven affiliate programma

Online inschrijven bij ons webhosting affiliate programma duurt slechts een minuut, en is volledig gratis.

Het werkt eenvoudig, u stuur een klant naar ons door, welke een hosting pakket met domeinnaam afneemt. Na betaling van de nieuwe klant, laat u ons eenvoudig weten wie u gestuurd heeft, en u ontvangt cash!  *Het programma geldt niet voor uzelf om korting te krijgen.

VINDT U RPW HOSTING LEUK?

Vertel het uw vrienden!