Gebruiksvriendelijke Wordpress bedrijfswebsite's die converteren

Vertrouw ook uw webdesign toe aan een specialists.

Je nieuwe website moet meer zijn dan een mooi en representatief visitekaartje van je bedrijf, websites moeten resultaat opleveren. Wanneer je een nieuwe website laat maken door webdesign Schoonhoven moet deze zorgen voor meer leads, meer conversies en een hogere betrokkenheid van je doelgroep. Wij zijn in staat om projecten van vrijwel elke omvang te verwerken, van kleine lokale bedrijven tot grote bedrijven.
Webdesign Schoonhoven is trots op de kwaliteit, aandacht voor detail en de klanten support die wij bieden, terwijl het allemaal betaalbaar blijft. Ook als de website opgeleverd is gaat onze service verder door middel van webhosting, domeinnaam registratie & (eventueel) onderhoud. Support is 24/7/365 beschikbaar, dus ook s’avonds, in vakanties en in het weekend! Fijn als zich een probleem voor doet buiten kantoor uren.

Kies ook voor webdesign Schoonhoven

Veel mogelijkheden, maatwerk
  • Vertalen, via de professionele WPML plugin, Als je je website in Engels, Spaans, Duits of een andere taal wilt hebben, zijn er meer dan 70 talen om uit te kiezen.
  • Responsive, je bent verzekerd van een responsive design website, kosten- en tijd besparend omdat je maar één website hoeft te onderhouden. Werkt op je telefoon, tablet en desktop.
  • Opbouw uit modules. Visueel aanpassen, je kunt na oplevering je WordPress bedrijfswebsite gemakkelijk zelf beheren en bijhouden. Met de eenvoudige page-builder is het erg eenvoudig om de teksten en afbeeldingen van de website aan te passen.
  • Bedrijfs uitstraling, je eigen logo en kleuren. Je huisstijl en kleuren worden perfect doorgevoerd in de opmaak.
Compleet is echt compleet
  • Beginnen aan een website. Bent je recent gestart als ondernemer? Natuurlijk wil je dan een professionele website. Een WordPress bedrijfswebsite laten maken door een extern bedrijf is een slimme keuze als je graag een mooi visitekaartje wenst voor je onderneming.
  • Optimalisatie SEO, goed gevonden worden in Google. Met een zoekmachine gerichte optimalisatie wordt je website ingericht en ga je hoger scoren op door jou bepaalde zoekwoorden in Google.
  • Eenvoudig aan te passen, geen programmeer kennis nodig. Onze CMS-websites hebben alle mogelijkheden voor het onderhoud van je website. Ook als je geen technische kennis heeft, kun je eenvoudig, effectief en slim, je bedrijfswebsite aanpassen-aanvullen via onze content management interface.
Geïnstalleerd op Premium Hosting

Met zeer uitgebreide hosting functies via Plesk controlpanel


Lees meer ..
Een betrouwbare partij Alles in 1 webhosting

Webhosting, domeinnaam én volledig geïnstalleerde website


Private Cloud Servers De perfecte webhosting

Razendsnel met Spamfilter, Patchman en AntiDDOS


Wie gingen er zoal voor, een bescheiden greep van ons kunnen

Ben je de volgende die hier bij komt?

wordpress-bedrijfswebsite
wordpress-bedrijfswebsite9
wordpress-bedrijfswebsite
»
«

Geïnteresseerd? dan horen we dat natuurlijk graag EMAIL