web analytics

Webdesign Schoonhoven

Waarom kiezen voor webdesign Schoonhoven

Wij bieden een volledig assortiment van webdesign, domein en webhosting services voor MKB, Entertainment, Blog, Portfolio, etc. Wij zijn gespecialiseerd in complete branche gerichte en betaalbare website oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven.

Webdesign Schoonhoven door RPWHosting kunt u eenvoudig beheren via een wysiwyg (what you see is what you get) systeem. Dit wordt speciaal voor u ingericht om het gebruik ervan zo eenvoudig mogelijk te maken. Dat de techniek achter uw website uitstekend is, mag u als vanzelfsprekend beschouwen. In tegenstelling tot traditionele hosting laadt uw website of webwinkel tot 4x sneller dankzij Premium webhosting technologie.

  • Geschikt voor op alle devices

Retina ready, alle devices tonen meer pixels per vierkante inch, wat resulteert in scherpere beelden.

Super flexibel, responsive, beweegt zich vrij in alle schermresoluties en op alle apparaten.

webdesign schoonhoven

RPW Hosting levert compleet webdesign, waarbij wij met u, uw wensen bespreken en tot het ontwerp komen dat u wenst.

Bij webdesign Schoonhoven krijgt u een website op maat die werkt voor uw bedrijf. Met ruim 8 jaar ervaring zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet en online vindbaarheid. Ook na oplevering voelen wij ons verantwoordelijk voor het goed functioneren van uw maatwerk website.
Wij leveren onze webdesign diensten daarom ook met een full-service “All in one” onderhoudsabonnement. Zo bent u voor een vast en laag maandbedrag van € 35,00 verzekerd dat uw website altijd veilig, snel en up-to-date is.
Echte service! U krijgt hulp bij het aanmaken van email adressen, en uitleg over uw website, controlpanel en domeinnamen. En dat allemaal gratis als extra service, geen kleine lettertjes!

Wat is inbegrepen in webdesign “All in one”

item showcase image

Website inrichten

Het inrichten van uw website gebeurd met de middelen die u aanlevert zoals teksten, logo en foto's. Wij verzorgen de gehele opmaak, logo integratie, bedrijfs kleuren, contact form, integreren van uw tekst, fotos, en eventuele socialmedia links. Wij kunnen de teksten ook voor u laten herschrijven, geoptimaliseerd voor seo, deze is op aanvraag.

Sneller pagina's laden

Met onze premium hosting heeft u het allerbeste voor uw website.

Domeinnaam, internet adres

Een goede domeinnaam is van essentieel belang om goed gevonden te worden. Een domeinnaam met de extensie .com, .nl of .eu is inbegrepen.

SSL certificaat

Uw SSL certificaat wordt geinstalleerd voor een domein met 'www.', dan wordt de variant zonder 'www.' gratis toegevoegd. Het certificaat is dan geldig voor het domein zowel met als zonder www. Een standaard ssl certificaat op domein validatie is inbegrepen.

Uw website zonder beperkingen, en welke werkt op alle devices.

Professioneel en snel
Wij leveren uw nieuwe website snel en professioneel. Een nieuwe website kan al binnen een week online zijn. Bij ons uw website laten maken betekent dat u een website krijgt waarmee u nog jaren vooruit kunt.
Eenvoudig zelf aanpassen, onderhouden
Met CMS kunt u na de inrichting ook direct zelf aan de slag. Foto’s wijzigen, uw teksten aanpassen of de contactgegevens corrigeren? Dat kunt u zelf via het wysiwyg (what you see is what you get) beheersysteem.
Geen beperkingen in pagina’s
Of u nu 2 of 25 pagina’s op uw website wilt. Bij ons mag u onbeperkt pagina’s aanmaken.
Tekst herschrijven?
We kunnen uw teksten laten herschrijven om deze geschikt te maken voor zoekmachines zoals Google. De hoeveelheid te corrigeren tekst is op aanvraag.

Geïnteresseerd ? Dat horen we dat natuurlijk graag

Om u op alle fronten van dienst te kunnen zijn, verzorgt webdesign Schoonhoven uw website en webhosting, en het beheer van uw domeinnaam aanvragen. Zo heeft u al uw webhosting diensten onder één dak, met één aanspreekpunt, zodat wij u snel en volledig van dienst kunnen zijn. Dat is een fijn idee!

Wanneer u door webdesign Schoonhoven uw website laat bouwen, zorgen wij ook voor back-ups en voeren we periodiek software updates door.

Zo blijft uw website altijd up-to-date.

RPW HOSTING
verzorgt ook webdesign in de volgende plaatsen