Wij regelen je website, hosting, domeinnaam én e-mailadressen.
Webdesign Schoonhoven ontwikkeld professionele websites die voor bezoekers overzichtelijk zijn en helder in structuur.

Bij Webdesign Schoonhoven geen gestuntel en gedoe meer met onwerkbare systemen.

WordPress is niet alleen het ideale systeem om je website makkelijk te actualiseren, maar is voor webdesigners ook nog eens zeer prettige software om te mee werken. In technisch opzicht blinkt het CMS uit door de vele functionaliteiten, hoge snelheid en zoekmachinevriendelijke structuur. Hierdoor is de kans een stuk groter dat je met je website hoog in Google weet te ranken.
Het CMS is er compleet op ingericht om het toevoegen van content zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kan jij regelmatig zelf je website actualiseren, zonder dat je hiervoor afhankelijk bent van een externe partij. Plaats bijvoorbeeld nieuws, blogberichten of foto galleries om je bezoekers inhoudelijke meerwaarde te bieden en relevante wetenswaardigheden te delen.
WordPress websites zijn erg populair met name door de vele beschikbare ontwerpen en het gebruiksvriendelijke systeem. Met WordPress kan je zelf gemakkelijk én snel content van de website aanpassen! Ook het systeem WordPress is open source. Dit betekent dat WordPress vrij beschikbaar is en je geen licentiekosten betaald voor het gebruik van het systeem!

Een goed CMS bespaart je tijd en geld.

Je kunt bij webdesign schoonhoven een WordPress website of Woo Commerce Webshop laten maken en tevens het beheer aan ons uitbesteden.
Geschikt voor desktop, tablet & mobiel
Alle pagina’s geoptimaliseerd voor zoekmachines.
Deel jouw content met de wereld via social media!
Eenvoudig (website) links maken
Onbeperkt aantal pagina’s
Geoptimaliseerd voor zoekmachines
Teksten in je website eenvoudig zelf aanpassen
Met behulp van het CMS kun je op iedere plek ter wereld met een internetaansluiting je eigen website volledig aanpassen.

Webdesign Schoonhoven

1
Goed vindbaar
Je website wordt technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat je direct goed geïndexeerd wordt. Hierdoor ben je beter vindbaar. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je website SEO vriendelijk is.
2
Vormgeving
Geen gestuntel en gedoe meer met onwerkbare systemen. Wij werken zoveel mogelijk volgens de laatste webdesign trends, zodat je website jarenlang goed blijft scoren. Je bent verzekerd van een professioneel en prachtig design. 
3
Modulaire opbouw
Eenvoudig nieuwe blokken met content op je homepagina plaatsen is een fluitje van een cent. Je kan nieuwe blokken aanmaken,  verplaatsen of verwijderen. Elk blok kan je voorzien van verschillende elementen zoals titels, tekst, afbeeldingen, video, iconen en buttons.
4
Responsive ontwerp
Wij ontwerpen niet voor elk schermformaat (zoals mobiel en tablet) een aparte versie van je site, maar creëren één ontwerp dat automatisch schaalt naar het schermformaat van de bezoeker.
Vragen of informatie over Webdesign

Klanten bekeken ook

WordPress webhosting
Kies ook voor een razendsnelle CMS website zoals WordPress.
Domeinnaam registreren
Iedereen kan een .NL domeinnaam registreren.
Copyright 2018 © RPWHosting – Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW.
Algemene voorwaardenPrivacy