Naams verandering Comodo

Naams verandering Comodo

Comodo CA gaat verder als Sectigo
Comodo CA heet vanaf 1 november Sectigo. Dit geldt voor de bedrijfsnaam, maar ook voor alle merk – en productnamen. Om de overgang geleidelijk te laten verlopen wordt het komende jaar ‘Sectigo, formerly Comodo CA’ gebruikt.

Comodo is wereldwijd een bekend en vertrouwd merk. Om deze herkenbaarheid bij bezoekers niet te verliezen en de overgang geleidelijk te laten verlopen, is er tot 1 november 2019 een gecombineerd logo beschikbaar. Voor gebruikers van Comodo certificaten is er weinig impact, alle Comodo certificaten blijven gewoon werken. De root structuur wijzigt niet, qua installatie of gebruik zijn er dus geen wijzigingen of her-installaties nodig en de certificaten blijven vertrouwd door browsers en applicaties.

Wat wijzigt er precies?
De bedrijfs- en merknaam wijzigt van Comodo CA naar Sectigo. Dit geldt ook voor de productnamen: Comodo SSL wordt dus Sectigo SSL. Een Comodo PositiveSSL certificaat heet dan bijvoorbeeld Sectigo PositiveSSL. De trustlogo’s wijzigen ook. De root certificaten en hiermee de browserondersteuning wijzigen niet. De prijzen blijven ook gelijk.

Waar wil je op zoeken