SSL Certificaat

Een SSL certificaat is de juiste oplossing om veilig met persoonsgegevens van bezoekers (AVG) om te gaan, en het heeft ook een positieve invloed op je zoekresultaten in Google.

De installatie van een SSL certificaat bij RPWhosting is gratis bij aanschaf van webhosting of cloud server. Geen gedoe van het maken van een CSR of de validatie van het domein. Dit regelen wij graag voor je.ssl certificaat

Wettelijk verplicht

Het is in Nederland verplicht om het online verzenden van persoonsgegevens te beveiligen, volgens de nieuwe privacywetgeving. Dit is vastgelegd in de zogenaamde “Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)”. Met een SSL certificaat weet je als website eigenaar zeker dat aan de wet voldoet.

Webwinkel eigenaren

Persoonsgegevens worden op verschillende manieren verzonden, bijvoorbeeld in het geval van online aankopen en financiële transacties, maar ook via een simpel contactformulier. In alle gevallen verplicht de AVG tot het beveiligen van deze gegevens.Kom betrouwbaar over

Als je jouw website een betrouwbare uitstraling wilt geven, beveilig je hem met een SSL-certificaat. Bezoekers zien dan een slotje voor je url en dat geeft een vertrouwd gevoel. Gelukkig is een SSL certificaat snel en eenvoudig geregeld.

Beveilig je website

Steeds meer informatie wordt dagelijks via het internet uitgewisseld. SSL Certificaten gebruiken de hoogste niveaus van encryptie.
Beveilig je website en beveilig e-commerce transacties met versleutelde beveiliging met banksterkte.


Het meest gekozen Certificaat

Wil je een eenvoudige SSL-verbinding? Dan heb je voldoende aan een domein SSL certificaat. Je beveiligt met dit SSL certificaat je domeinnaam zoals www.jedomein.nl. Het certificaat is geldig voor één domeinnaam. Wanneer je het certificaat bestelt voor je domein met ‘www.’ dan wordt de variant zonder ‘www.’ gratis toegevoegd. Je certificaat werkt dus voor zowel de versie met www. als de versie zonder www.

Je hebt al een domein validatie SSL van Sectigo (voorheen Comodo) inclusief jaarlijkse verlenging en installatie voor slechts €24,95 p/jaar.


ssl certificaat

Wat zeggenonze klanten


RPWHosting is een full-service bureau. Je wilt een bedrijfswebsite laten maken voor een niet te hoog budget? Wij bouwen je nieuwe website in WordPress, stellen je webhosting in, installeren een SSL certificaat en leggen je domeinnaam vast.


 • Ook de site van MaxiMe Models is door Richard gebouwd en ben er ontzettend tevreden mee!! Betaalbaar, goed overleg, hulp krijgen op alle fronten. Zelfs voor mij als een site-ei heeft Richard het voor elkaar gekregen om het duidelijk te maken en als ik ergens niet uit kom, helpt hij me zéér snel! Mijn ervaringen zijn super!!!

  Miranda
  Miranda
  Maximemodels.nl
 • Bedankt, en ik ben er nog steeds heel erg blij mee!

  Charles
  Charles
  cbimages.eu
 • Ik ben zoooo blij met de super mooie website die Richard gemaakt heeft.
  Dank je wel Richard.

  Michaela
  Michaela
  Michaelashair.nl
 • Prachtige site... blij dat ik niet zelf aan het prutsen ben gegaan.

  Nadine
  Nadine
  nadinestephan.com


meer informatiewij helpen je graag


Naam*

Telefoon nummer

E-mail adres*

Onderwerp*

Hoe kunnen we helpen?

Meer informatie over