SSL Certificaat

Een SSL certificaat is de juiste oplossing om veilig met persoonsgegevens van bezoekers (AVG) om te gaan, en het heeft ook een positieve invloed op uw zoekresultaten in Google.

Wettelijk verplicht
Het is in Nederland verplicht om het online verzenden van persoonsgegevens te beveiligen, volgens de nieuwe privacywetgeving. Dit is vastgelegd in de zogenaamde “Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)”. Met een SSL certificaat weet u als website eigenaar zeker dat aan de wet voldoet.

Webwinkel eigenaren
Persoonsgegevens worden op verschillende manieren verzonden, bijvoorbeeld in het geval van online aankopen en financiële transacties, maar ook via een simpel contactformulier. In alle gevallen verplicht de AVG tot het beveiligen van deze gegevens.

Kom ook betrouwbaar over
Als u uw website een betrouwbare uitstraling wilt geven, beveiligt u deze met een SSL-certificaat. Bezoekers zien dan een slotje voor uw url en dat geeft een vertrouwd gevoel. Gelukkig is een SSL certificaat snel en eenvoudig geregeld.

Beveilig uw website
Steeds meer informatie wordt dagelijks via het internet uitgewisseld. SSL Certificaten gebruiken de hoogste niveaus van encryptie. Beveilig u website en beveilig e-commerce transacties met versleutelde beveiliging met banksterkte.

De installatie van een SSL certificaat bij RPWhosting is gratis bij aanschaf van webhosting of cloud server. Geen gedoe van het maken van een CSR of de validatie van het domein. Dit regelen wij graag voor u.

RPWHosting