Veilige verbindingen met SSL certificaten

SSL Certificaat

De snelste manier om online zaken te beveiligen is met een Comodo SSL Certificaat.

SSL Certificaten gebruiken de hoogste niveaus van encryptie en zijn compatibel met alle telefoons en apparaten. Beveilig uw website en beveilig e-commerce transacties met versleutelde beveiliging met banksterkte. Steeds meer belangrijke en (privacy) gevoelige informatie wordt dagelijks via het internet uitgewisseld. Bijvoorbeeld persoons-, bank- of bestelgegevens. Vaak gebeurt dit zonder codering, waardoor anderen het verkeer van en naar uw site zouden kunnen lezen en gebruiken. Een SSL-certificaat codeert deze gegevens. Het hieraan verbonden verificatieproces biedt bezoekers de zekerheid dat zij daadwerkelijk met jou zaken doen.

SSL Certificaat? Dit levert je direct een aantal voordelen op. Welke dat zijn?

  • Een SSL vergroot je online vindbaarheid. Wist je bijvoorbeeld dat Google beveiligde websites waardeert met hogere zoekresultaten?.
  • Zichtbaarheid in browsers, de Chrome-browser markeert http-verbindingen als rood (onveilig). Andere browsers hebben al soortgelijke plannen aangekondigd.
  • Hoe herken je een SSL beveiligde website? Je herkent SSL beveiligde websites aan hun adresbalk. Die beginnen met https:// in plaats van http:// De toegevoegde “s” staat voor secure. Vaak hebben SSL websites een groene adresbalk of een slotje in beeld voor de domeinnaam. Zo weet je zeker dat het hier om een veilige website gaat.

De verschillen in SSL Certificaten

Standaard SSL - Het eenvoudigste certificaat

Heb je een eigen website, dan wil je natuurlijk dat deze succesvol is en aan alle wettelijke regels voldoet. Een SSL certificaat kan je hierbij helpen. Wanneer je een contactformulier of een login pagina op uw website gebruikt, dan ben je al wettelijk verplicht de gegevens die hiermee worden verzonden te beveiligen. Bovendien kan een SSL certificaat je helpen om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Een Comodo DV SSL Certificaat kost €24,95 per jaar inclusief installatie en jaarlijks verlengen.

Wildcard SSL - SSL ook voor de subdomeinen

Een wildcard certificaat is geschikt voor gebruikers die een groter aantal subdomeinen voor een domeinnaam willen beveiligen. Wanneer je meerdere subdomeinen van één domeinnaam wilt beveiligen is een wildcard certificaat voordeliger. Een Wildcard Certificaat kost €100,- per jaar inclusief installatie en jaarlijks verlengen.

Extended validatie én groene adresbalk - Controle domeinnaamhouder, bedrijfsgegevens én aanvrager

Een extended validatie SSL is onmisbaar voor webshops en in bijna alle gevallen wettelijk verplicht. Zodra je website om persoonlijke gegevens en een betaal systeem vraagt is het verplicht om deze te beveiligen. Bovendien gaat het bij een webshop vaak om privacy gevoelige transactiegegevens. Met een SSL certificaat straal je webshop uit dat er veilig wordt omgegaan met gegevens en dat bezoekers veilig kunnen betalen. Een SSL certificaat straalt dankzij het sleuteltje of de groene balk in de adresbalk vertrouwen uit. Hierdoor zullen bezoekers sneller iets kopen in je webshop dan wanneer je geen SSL certificaat gebruikt. Voor professionele webshops raden we een extended validation (EV) SSL certificaat aan. Een EV certificaat zorgt voor een herkenbare groene balk in je browser, met daarin je bedrijfsnaam. Een EV Certificaat kost €187,50 per jaar inclusief installatie en jaarlijks verlengen.

Interesse? Één e-mail is voldoende, wij regelen de rest. E-mail