web analytics

SSL Certificaat

Steeds meer belangrijke en (privacy) gevoelige informatie wordt dagelijks via het internet uitgewisseld. Bijvoorbeeld persoons-, bank- of bestelgegevens. Vaak gebeurt dit zonder codering, waardoor anderen het verkeer van en naar uw site zouden kunnen lezen en gebruiken. Een SSL-certificaat codeert deze gegevens. Het hieraan verbonden verificatieproces biedt bezoekers de zekerheid dat zij daadwerkelijk met u zaken doen. Een SSL Certificaat besteld u eenvoudig mee met uw domeinnaam aanvragen.

Comodo SSL Certificaat

High Assurance Website Security

De snelste manier om online zaken te beveiligen is met een Comodo SSL Certificaat

SSL Certificaten gebruiken de hoogste niveaus van encryptie en zijn compatibel met alle telefoons en apparaten. Beveilig uw website en beveilig e-commerce transacties met versleutelde beveiliging met banksterkte.

Bedrijfsgeldig certificaat
99,9% compatibiliteit met de webbrowser
256 bit sterke encryptie
Extended validatie

Comodo SSL Voordelen,

Elk Comodo SSL certificaat wordt geleverd met een Comodo beveiliging slotje om uw klanten het vertrouwen te geven om te kopen. Uw klant hoeft alleen hun cursor op de Comodo website seal te verplaatsen om real-time ‘point-to-point verificatie’ van de beveiliging van uw website te zien.

Standaard SSL - Het eenvoudigste certificaat

Heeft u een eigen website, dan wilt u natuurlijk dat deze succesvol is en aan alle wettelijke regels voldoet. Een SSL certificaat kan u hierbij helpen. Wanneer u een contactformulier of een login pagina op uw website gebruikt, dan bent u al wettelijk verplicht de gegevens die hiermee worden verzonden te beveiligen. Bovendien kan een SSL certificaat u helpen om hoger in de zoekresultaten van Google te komen.

Wildcard SSL - SSL ook voor de subdomeinen

Een wildcard certificaat is geschikt voor gebruikers die een groter aantal subdomeinen voor een domeinnaam willen beveiligen. Wanneer u meerdere subdomeinen van één domeinnaam wilt beveiligen is een wildcard certificaat voordeliger.

Extended validatie én groene adresbalk - Controle domeinnaamhouder, bedrijfsgegevens én aanvrager

Een extended validatie SSL is onmisbaar voor webshops en in bijna alle gevallen wettelijk verplicht. Zodra uw website om persoonlijke gegevens vraagt is het verplicht om deze te beveiligen. Bovendien gaat het bij een webshop vaak om privacy gevoelige transactiegegevens. Met een SSL certificaat straalt u webshop uit dat er veilig wordt omgegaan met gegevens en dat bezoekers veilig kunnen betalen. Een SSL certificaat straalt dankzij het sleuteltje of de groene balk in de adresbalk vertrouwen uit. Hierdoor zullen bezoekers sneller iets kopen in uw webshop dan wanneer u geen SSL certificaat gebruikt. Voor webshops raden we een extended validation (EV) SSL certificaat aan. Een EV certificaat zorgt voor een herkenbare groene balk in uw browser, met daarin uw bedrijfsnaam.

 • Standaard SSL

  Het eenvoudigste certificaat

  € 37,50
 • Wildcard

  SSL voor hoofddomein én subdomeinen

  € 100,00
 • Extended validatie

  Groene adresbalk, met bedrijfsnaam

  € 187,50
ssl certificaat

Een SSL Certificaat besteld u mee met uw Domeinnaam aanvragen en Premium webhosting

VINDT U RPW HOSTING LEUK?

Vertel het uw vrienden!