web analytics
 

SSL Certificaat

Een SSL certificaat biedt u en uw bezoekers maximale veiligheid bij het doen van online aankopen.
En voor het uitwisselen van gegevens, via bijvoorbeeld E-mail, logins en contactformulieren.

Comodo ® Essential SSL Certificaat

High Assurance Website Security

De snelste manier om online zaken te beveiligen is met een Comodo ® SSL Certificaat

Essential SSL Certificaten gebruiken de hoogste niveaus van encryptie en zijn compatibel met alle telefoons en apparaten. Beveilig uw website en beveilig e-commerce transacties met versleutelde beveiliging met banksterkte.

Bedrijfsgeldig certificaat
99,9% compatibiliteit met de webbrowser
256 bit sterke encryptie
€ 10.000 aansprakelijkheidsgarantie

Comodo ® Essential SSL Voordelen,

Elk Comodo ® Essential SSL certificaat wordt geleverd met een Comodo ® beveiliging slotje om uw klanten het vertrouwen te geven om te kopen. Uw klant hoeft alleen hun cursor op de Comodo ® website seal te verplaatsen om real-time ‘point-to-point verificatie’ van de beveiliging van uw website te zien.

Comodo ® Essential SSL kan gemakkelijk op elke server worden geïnstalleerd. Alle grote browsers en apparaten herkennen Comodo ® Essential SSL Certificaten, waardoor u het hoogste niveau van beveiliging en compatibiliteit biedt met 99,9%

Comodo ® SSL Certificaten voldoen aan de aanbevelingen voor SSL root key kracht gepubliceerd door NIST, het Amerikaanse Instituut voor Standaarden en Technologie van de Amerikaanse regering. Dit zijn SSL-certificaten die 256 bits encryptie ondersteunen en zijn getekend met 2048 bits handtekeningen.

Comodo ® Essential SSL beveiligt automatisch uw domeinnaam

Uw Comodo ® SSL Certificaat is gelicentieerd voor onbeperkt fysieke servers en beide uwwebsite.nl en www.uwwebsite.nl zijn beveiligd.

Bijvoorbeeld, als we een order voor www.uwwebsite.nl ontvangen, worden zowel www.uwwebsite.nl als uwwebsite.nl beveiligd, en opgenomen als waarden in de SAN-velden van het uitgegeven SSL Certificaat.

Waarom een Comodo ® Essential SSL

Essential SSL is een betaalbaar professioneel niveau certificaat. Het verifieert de website en domeinnaam, waardoor het geschikt is voor zakelijke sites die gevoelige klantgegevens verzamelen. Dit domein gecontroleerde certificaat zorgt voor betere geloofwaardigheid en consumentenvertrouwen, en draagt ​​een garantie van € 10.000. Een Essential SSL Certificaat wordt binnen één werkdag afgeleverd.

  • Ideaal voor e-commerce en bedrijfs-websites
  • Domeinnaam Validatie
  • Voor 1 Domeinnaam (geen subdomeinen)
  • Encryptie (tot 256 bits)
ssl certificaat

Voor iets meer dan een euro in de week is uw website goed beveiligd.
U besteld een SSL Certificaat eenvoudig mee bij het afsluiten van uw nieuwe premium webhosting dienst.

Voor meer informatie over SSL Certificaten

Contact

VINDT U RPW HOSTING LEUK?

Vertel het uw vrienden!