SSL Certificaat
De installatie van een SSL certificaat bij RPWhosting is gratis bij aanschaf van webhosting of cloud server. Geen gedoe van het maken van een CSR of de validatie van het domein. Dit regelen wij graag voor je.
Bestellen

Een SSL certificaat, snel en eenvoudig geregeld.

Een SSL certificaat is de juiste oplossing om veilig met persoonsgegevens van bezoekers (AVG) om te gaan.
Wettelijk verplicht
Het is in Nederland verplicht om het online verzenden van persoonsgegevens te beveiligen. Dit is vastgelegd in de zogenaamde “Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)”. Met een SSL certificaat weet je als website eigenaar zeker dat aan de wet voldoet
Webwinkel eigenaren
Persoonsgegevens worden op verschillende manieren verzonden, bijvoorbeeld in het geval van online aankopen en financiële transacties, maar ook via een simpel contactformulier. In alle gevallen verplicht de AVG tot het beveiligen van deze gegevens.
Kom betrouwbaar over
Als je jouw website een betrouwbare uitstraling wilt geven, beveilig je hem met een SSL-certificaat. Bezoekers zien dan een slotje voor je url en dat geeft een vertrouwd gevoel. Gelukkig is een SSL certificaat snel en eenvoudig geregeld.
Beveilig je website
Steeds meer informatie wordt dagelijks via het internet uitgewisseld. SSL Certificaten gebruiken de hoogste niveaus van encryptie. 
Beveilig je website en beveilig e-commerce transacties met versleutelde beveiliging met banksterkte.
Een SSL certificaat heeft ook een positieve invloed op je zoekresultaten in Google.
Domein validatie SSL
Inclusief jaarlijkse verlenging en installatie.
€24,95Per jaar.
Bestellen

Welke SSL Certificaten zijn er?

Het meest gekozen Certificaat
Wil je een eenvoudige SSL-verbinding? Dan heb je voldoende aan een domein SSL certificaat. Je beveiligt met dit SSL certificaat je domeinnaam zoals www.jedomein.nl. Het certificaat is geldig voor één domeinnaam. Wanneer je het certificaat bestelt voor je domein met ‘www.’ dan wordt de variant zonder ‘www.’ gratis toegevoegd. Je certificaat werkt dus voor zowel de versie met www. als de versie zonder www.
Bedrijf gegevens controle
Met een organisatie SSL certificaat beveilig je de website van je bedrijf of organisatie. Tijdens de verificatie wordt gekeken of de website daadwerkelijk als organisatie staat geregistreerd. Hierdoor is een organisatie SSL certificaat een uitstekende keuze voor een bedrijfswebsite. Het organisatie SSL certificaat is geschikt voor één domeinnaam, zowel de ‘www.’ versie van je website, als de versie zonder ‘www.’ worden hiermee beveiligd.
Groen slotje met bedrijfsnaam
Een extended validation (EV) SSL certificaat is het certificaat die het meeste vertrouwen uitstraalt. Een website met een EV certificaat valt direct op door de herkenbare groene balk in de adresbalk met daarin de bedrijfsnaam. Een EV certificaat is het meest betrouwbaar omdat er een telefonische validatie plaatsvindt en je een document dient te ondertekenen. Het EV SSL certificaat is geschikt voor één domeinnaam, zowel de ‘www.’ versie van je website, als de versie zonder ‘www.’ worden hiermee beveiligd. Een wildcard voor het EV SSL certificaat is niet mogelijk. Zet jij je website professioneel in? Bijvoorbeeld voor een webshop of een grote bedrijfswebsite dan is een EV certificaat de beste keuze.
Copyright 2018 © RPWHosting – Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW.
Algemene voorwaardenPrivacy