Detecteert spam voor het uw inbox bereikt

Spamexperts De beste anti-spam- en malware oplossing

SpamExperts voorkomt dat spam, malware en phising e-mails in uw inbox terecht komen.

Om ervoor te zorgen dat schadelijke e-mail berichten je inbox niet bereiken, scant Spamexperts al je e-mail op SPAM, malware en phising berichten en filteren wij deze er voor je uit. Via het SpamExperts controlepaneel kun je eerder door ons gefilterde berichten bekijken.

Al onze Premium webhosting pakketten kunnen worden geleverd met het Spamexperts filter. Hiermee wordt inkomend minimaal 95% van alle SPAM, malware en phising berichten gefilterd en uitgaand wordt 90% van schadelijke berichten tegengehouden.
De afleverwachtrij-optie van SpamExperts zorgt voor een extra redundantieniveau wanneer de bestemmingsserver onbereikbaar is. Berichten die in de wachtrij zijn geplaatst, worden naar de bestemmingsserver gepusht zodra die weer bereikbaar is, waardoor e-mail niet verloren gaat.

Waarom kiezen voor de extra add-on uitgaande filter?

Voorkom IP blacklisting
De installatie van het uitgaande filter van SpamExperts helpt je om af te komen van zwakke plekken in je netwerk en brengt de tijd die je kwijt bent met verwijderen terug tot een minimum.

Bescherm uw merk en infrastructuur
SpamExperts zorgt ervoor dat je onderdeel bent van de e-mailbeveiligingsoplossing in plaats van dat je onderdeel bent van het probleem, zodat we integriteit en een positieve klantreputatie garanderen.

Voorkom hoge boetes
Nationale wetgevende en controlerende organisaties mogen organisaties hoge boetes opleggen voor het versturen van ongewenste e-mail. Het uitgaande filter is een robuuste oplossing die voorkomt dat je organisatie beboet kan worden voor het versturen van spam.

spamexperts