Spamexperts voorkomt dat spam, malware en phising e-mails in je inbox terecht komen.

Hiermee wordt inkomend minimaal 98% van alle SPAM, malware en phising berichten gefilterd.

Hoewel spamassassin die wij standaard meeleveren bij al onze pakketten al een goede toevoeging is, kun je toch deze filtering nog sterker maken met de diensten van SpamExperts.

De afleverwachtrij-optie van SpamExperts zorgt voor een extra redundantieniveau wanneer de bestemmingsserver onbereikbaar is. Berichten die in de wachtrij zijn geplaatst, worden naar de bestemmingsserver gepusht zodra die weer bereikbaar is, waardoor email niet verloren gaat. Dit is wel zo veilig wanneer zich een storing mocht voordoen!
Neem het Spamfilter gelijk mee in je bestelling! Spamexperts inkomende mail voor al je mailboxen kost slechts €2,50 per domeinnaam.
Wat zeggenonze klanten


RPWHosting is een full-service bureau. Je wilt een bedrijfswebsite laten maken voor een niet te hoog budget? Wij bouwen je nieuwe website in WordPress, stellen je webhosting in, installeren een SSL certificaat en leggen je domeinnaam vast.


 • Ook de site van MaxiMe Models is door Richard gebouwd en ben er ontzettend tevreden mee!! Betaalbaar, goed overleg, hulp krijgen op alle fronten. Zelfs voor mij als een site-ei heeft Richard het voor elkaar gekregen om het duidelijk te maken en als ik ergens niet uit kom, helpt hij me zéér snel! Mijn ervaringen zijn super!!!

  Miranda
  Miranda
  Maximemodels.nl
 • Bedankt, en ik ben er nog steeds heel erg blij mee!

  Charles
  Charles
  cbimages.eu
 • Ik ben zoooo blij met de super mooie website die Richard gemaakt heeft.
  Dank je wel Richard.

  Michaela
  Michaela
  Michaelashair.nl
 • Prachtige site... blij dat ik niet zelf aan het prutsen ben gegaan.

  Nadine
  Nadine
  nadinestephan.com


meer informatiewij helpen je graag


Je naam*

Telefoon nummer

Je email adres*

Onderwerp*

Hoe kunnen we je helpen?

Meer informatie over