Spamexperts voorkomt dat spam, malware en phising e-mails in je inbox terecht komen.

E-mail spam, ongevraagde en ongewenste berichten, is een van de grootste irritaties op internet. Gemiddeld valt 50 tot 60% van de ontvangen e-mail onder spam.

Spamexperts draait geheel los van uw website, en controleert e-mails op alles wat naar mogelijke spam wijst. 99% van de spamberichten worden afgevangen en u ontvangt alleen nog gewenste e-mails.

spamexperts


spamexperts

Premium professioneel spamfilter

Spamexperts spamfilter is bedoeld voor iedereen die zo min mogelijk spam wilt ontvangen. Het spamfilter biedt echter meer: ook phishing emails en emails met malware en virussen worden gefilterd. Het zorgt dus niet alleen voor minder spam in al je emailaccounts, maar beschermd je ook tegen andere invloeden die per email kunnen binnen komen.

Spamexperts, ook als failback voor je email

Bij eventuele storingen worden je inkomende e-mails altijd eerst opgevangen door Spamexperts, en alsnog afgeleverd indien de mailserver weer beschikbaar is. Zo heb je 100% zekerheid dat je geen e-mail gaat missen. Spamexperts inkomende mail op al je e-mail adressen binnen één domein kost slechts €3,50 p/maand.

Je kunt SpamExperts bij al onze webhosting pakketten als extra dienst bijbestellen.


Wat zeggenonze klanten


RPWHosting is een full-service bureau. Je wilt een bedrijfswebsite laten maken voor een niet te hoog budget? Wij bouwen je nieuwe website in WordPress, stellen je webhosting in, installeren een SSL certificaat en leggen je domeinnaam vast.


 • Ook de site van MaxiMe Models is door Richard gebouwd en ben er ontzettend tevreden mee!! Betaalbaar, goed overleg, hulp krijgen op alle fronten. Zelfs voor mij als een site-ei heeft Richard het voor elkaar gekregen om het duidelijk te maken en als ik ergens niet uit kom, helpt hij me zéér snel! Mijn ervaringen zijn super!!!

  Miranda
  Miranda
  Maximemodels.nl
 • Bedankt, en ik ben er nog steeds heel erg blij mee!

  Charles
  Charles
  cbimages.eu
 • Ik ben zoooo blij met de super mooie website die Richard gemaakt heeft.
  Dank je wel Richard.

  Michaela
  Michaela
  Michaelashair.nl
 • Prachtige site... blij dat ik niet zelf aan het prutsen ben gegaan.

  Nadine
  Nadine
  nadinestephan.com


meer informatiewij helpen graag


Naam*

Telefoon nummer

E-mail adres*

Onderwerp*

Hoe kunnen we helpen?

Meer informatie over