SpamExperts voorkomt dat spam, malware en phising e-mails in je inbox terecht komen.

Je kiest toch zeker ook voor het beste spamfilter.

Al onze Premium webhosting pakketten kunnen worden geleverd met het Spamexperts filter. Hiermee wordt inkomend minimaal 95% van alle SPAM, malware en phising berichten gefilterd.
Spamexperts inkomende mail voor al je mailboxen kost slechts €3,45 per maand.
Nog een extra voordeel van Spamexperts; de afleverwachtrij-optie van SpamExperts zorgt voor een extra redundantieniveau wanneer de bestemmingsserver onbereikbaar is. Berichten die in de wachtrij zijn geplaatst, worden naar de bestemmingsserver gepusht zodra die weer bereikbaar is.
Neem het Spamfilter gelijk mee in je bestelling.

Voor bedrijven heeft Spamexperts ook een uitgaand spamfilter.

Waarom kiezen voor een uitgaande spamfilter?

Voorkom IP blacklisting,
De installatie van het uitgaande filter van SpamExperts helpt je om af te komen van zwakke plekken in je netwerk en brengt de tijd die je kwijt bent met verwijderen terug tot een minimum.
Bescherm je merk en infrastructuur,
SpamExperts uitgaand filter zorgt ervoor dat je onderdeel bent van de e-mail beveiligingsoplossing in plaats van dat je onderdeel bent van het probleem, zodat we integriteit en een positieve klantreputatie garanderen.
Nationale wetgevende en controlerende organisaties mogen organisaties hoge boetes opleggen voor het versturen van ongewenste e-mail. Het uitgaande filter is een robuuste oplossing die voorkomt dat je organisatie beboet kan worden voor het versturen van spam.
Vragen of informatie over Spamexperts?

Klanten bekeken ook

WordPress webhosting
Kies ook voor een razendsnelle CMS website zoals WordPress.
Domeinnaam registreren
Iedereen kan een .NL domeinnaam registreren.
Copyright 2018 © RPWHosting – Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW.
Algemene voorwaardenPrivacy