Kies ook voor snelle Premium webhosting

Speciaal voor veeleisende klanten bied RPWHosting premium webhosting pakketten waarin het beste van webhosting in een pakket wordt aangeboden. Onze premium webhosting pakketten zijn voorzien van alle extra’s voor een snelle, betrouwbare en veilige hosting van jouw website.
Naast onze vaste pakketten leveren we ook op maat gemaakte webhosting. Wil je meer informatie of heb je advies nodig bij het maken van een passend pakket? Neem dan contact met ons op.


snelle premium webhosting

Met onze Premium webhosting technologie
is jouw website écht extreem snel


Bij al onze snelle Premium webhosting pakketten bieden wij Redis Object Cache en Memcache aan. In combinatie met Php 7 haal je hierdoor ongekende hoge snelheden met jouw CMS website.


Voorzien van alle webhosting basics


7 dagen backup retentie

Cron Jobs

PHP-versie (5.x of 7.x)

phpMyAdmin

MySQL DBs * CGI-Bin

Anonymous & SFTP

Secure Socket Layer (ssl)

SSD Schijven

Error pagina's

Webhosting Basics

Site statistieken

E-mail forwarders

Mailing lijsten

1-click app installer

E-mail beheer

Spamfilter

Shell Access (ssh)

Memcache, Redis Cache

Webmail

Standaard inbegrepen bij Premium webhosting


CloudLinux hosting met vaste recourses

CloudLinux is het beste OS voor Webhosting dat de stabiliteit en beveiliging van servers verbetert, door server bronnen toe te wijzen aan elk Directadmin Hosting-account, waardoor het voelt als een virtuele server (‘mini-VPS’). Elke container krijgt namelijk zijn eigen resources (CPU, IO en RAM) toegewezen. Op deze manier heeft het gebruik van één container geen invloed op andere gebruikers van de server, in tegenstelling tot normale shared-hosting.

Powertools

Het installeren van templates zoals Joomla, WordPress of Drupal is bij ons geen probleem. Je kunt al in ons ‘Start’-pakket gebruik maken van deze templates. Meer dan 100 verschillende powertools zijn standaard voor jou beschikbaar!

Virus en malware bescherming

CMS-systemen zoals WordPress, Joomla en Drupal zijn vaak het doelwit van hackers. Patchman controleert deze CMS-systemen op malware (kwaadaardige scripts), veiligheidslekken en verouderde software. Virussen en malware worden op deze manier zo snel mogelijk gevonden, en zo wordt voorkomen dat je website met kwaadaardige software wordt geïnfecteerd. Met onze zeer complete SSD webhosting diensten wordt voorkomen beter dan genezen.

Automatische backup's

Vanuit je Control Panel is het eenvoudig om een automatisch gemaakte backup tot 7 dagen geleden terug te zetten, fouten maken is hiermee eenvoudig te herstellen. Het is ook mogelijk om op elk moment zelf een backup te maken.


One click installaties op alle hosting pakketten

Direct een site bouwen met bijvoorbeeld Drupal, Joomla! of WordPress? Of binnen no-time een webshop neerzetten met PrestaShop? Er zijn talloze mogelijkheden. Kies voor Premium webhosting, en installeer in 1 klik je favoriete CMS en apps.

Webhosting bestellen


Meer informatie?wij helpen graag


Naam*

Telefoon nummer

E-mail adres*

Onderwerp*

Hoe kunnen we helpen?

Meer informatie over