SSL Certificaat

SSL Certificaat

SSL Certificaat

Een SSL certificaat is de juiste oplossing om veilig met persoonsgegevens van bezoekers (AVG) om te gaan, en het heeft ook een positieve invloed op je zoekresultaten in Google.

Wettelijk verplicht
Het is in Nederland verplicht om het online verzenden van persoonsgegevens te beveiligen, volgens de nieuwe privacywetgeving. Dit is vastgelegd in de zogenaamde “Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)”. Met een SSL certificaat weet je als website eigenaar zeker dat aan de wet voldoet.

Webwinkel eigenaren
Persoonsgegevens worden op verschillende manieren verzonden, bijvoorbeeld in het geval van online aankopen en financiële transacties, maar ook via een simpel contactformulier. In alle gevallen verplicht de AVG tot het beveiligen van deze gegevens.

Kom betrouwbaar over
Als je jouw website een betrouwbare uitstraling wilt geven, beveilig je hem met een SSL-certificaat. Bezoekers zien dan een slotje voor je url en dat geeft een vertrouwd gevoel. Gelukkig is een SSL certificaat snel en eenvoudig geregeld.

Beveilig je website
Steeds meer informatie wordt dagelijks via het internet uitgewisseld. SSL Certificaten gebruiken de hoogste niveaus van encryptie. Beveilig je website en beveilig e-commerce transacties met versleutelde beveiliging met banksterkte.

De installatie van een SSL certificaat bij RPWhosting is gratis bij aanschaf van webhosting of cloud server. Geen gedoe van het maken van een CSR of de validatie van het domein. Dit regelen wij graag voor je.
SSL Certificaat

Wil je een eenvoudige SSL-verbinding? Dan heb je voldoende aan een domein SSL certificaat. Je beveiligt met dit SSL certificaat je domeinnaam zoals www.jedomein.nl. Het certificaat is geldig voor één domeinnaam. Wanneer je het certificaat bestelt voor je domein met ‘www.’ dan wordt de variant zonder ‘www.’ gratis toegevoegd. Je certificaat werkt dus voor zowel de versie met www. als de versie zonder www. Je hebt al een domein validatie SSL van Sectigo (voorheen Comodo) inclusief jaarlijkse verlenging en installatie voor slechts €24,95 p/jaar.

Waar wil je op zoeken