Patchman, antivirus scanner

Patchman, antivirus scanner

Patchman, antivirus scanner

Net als een antivirus op je computer scannen we dagelijks jouw website op zoek naar corrupte bestanden. Deze worden in quarantaine geplaatst, zodat je ze makkelijk kunt verwijderd van je webhosting. Zo eenvoudig is het. Patchman is standaard van toepassing op onze Hosting pakketten.

We besteden veel aandacht aan de beveiliging van onze servers en je data. Onze servers en data zijn optimaal beveiligd. De veiligheidslekken die Patchman signaleert, zijn geen veiligheidslekken in onze servers, maar in de software die je op jou hostingpakket hebt geïnstalleerd. Is je software niet up-to-date, dan loopt je het risico gehackt te worden.

Door gebruik te maken van Patchman scannen wij actief op verouderde softwareversies van WordPress of Joomla. Virussen en malware worden op deze manier zo snel mogelijk gevonden en zo wordt voorkomen dat je website met kwaadaardige software wordt geïnfecteerd. Scant Patchman je website niet, en blijven veiligheidsrisico’s onopgemerkt, dan kan het zijn dat hackers misbruik maken van het veiligheidsrisico op je hostingpakket.

Zoals je kunt lezen kan malware dus voor serieuze problemen zorgen. En wat te denken van de bezoekers op je website? Je wilt toch niet dat je bezoekers of klanten slachtoffer worden van iets wat op jouw website geplaatst is? Om overlast op grote schaal te voorkomen, dicht (patcht) Patchman automatisch het veiligheidsrisico op je hosting pakket.
Patchman

Waar wil je op zoeken