Een SSL certificaat is de juiste oplossing om veilig met persoonsgegevens van bezoekers (AVG) om te gaan, en het heeft ook een positieve invloed op uw zoekresultaten in Google.
Wettelijk verplicht Het is in Nederland verplicht om het online verzenden van persoonsgegevens te beveiligen, volgens de nieuwe privacywetgeving. Dit is vastgelegd in de zogenaamde “Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)”. Met een SSL certificaat weet u als website eigenaar zeker dat aan de wet voldoet.
Webwinkel eigenaren Persoonsgegevens worden op verschillende manieren verzonden, bijvoorbeeld in het geval van online aankopen en financiële transacties, maar ook via een simpel contactformulier. In alle gevallen verplicht de AVG tot het beveiligen van deze gegevens.
Kom ook betrouwbaar over Als u uw website een betrouwbare uitstraling wilt geven, beveiligt u deze met een SSL-certificaat. Bezoekers zien dan een slotje voor uw url en dat geeft een vertrouwd gevoel. Gelukkig is een SSL certificaat snel en eenvoudig geregeld.
Beveilig uw website Steeds meer informatie wordt dagelijks via het internet uitgewisseld. SSL Certificaten gebruiken de hoogste niveaus van encryptie. Beveilig u website en beveilig e-commerce transacties met versleutelde beveiliging met banksterkte.

De installatie van een SSL certificaat bij RPWhosting is gratis bij aanschaf van webhosting of cloud server. Geen gedoe van het maken van een CSR of de validatie van het domein. Dit regelen wij graag voor u.

Cloudlinux hét besturingsysteem voor hostingservers. CloudLinux is het beste OS voor webhosting dat de stabiliteit en beveiliging van servers verbetert door server bronnen toe te wijzen aan elk klanten account waardoor het voelt als een ‘mini vps’. Cloudlinux zorgt ervoor dat iedere website zijn eigen capaciteit op de server krijgt hierdoor kunnen al uw recources zelf gebruiken zonder dit te hoeven delen met andere klanten, ook hierdoor is de beveiliging nog beter gezien iedereen in een eigen geïsoleerde omgeving draait.
Ieder een eigen omgeving met CloudLinux. Op webservers draaien veel websites, die allemaal een deel van de server capaciteit gebruiken. Het is hierbij belangrijk dat websites elkaar niet in de weg gaan zitten. Dit is vaak een probleem bij traditionele shared hosting systemen. Krijgt één bepaalde website op deze server te maken met een enorme piek aan bezoekers? De andere websites op deze server zullen hier ook nadeel van ondervinden met als gevolg dat alle websites op de server slecht bereikbaar zullen zijn. Het mag duidelijk zijn dat een dergelijke situatie ongewenst is. De klanten worden de dupe van de load van een bepaalde website, die alle andere websites vervolgens ook onbereikbaar maken. De oplossing voor dit probleem is CloudLinux. Dit besturingssysteem bestaat sinds 2010 en is een must-have voor elk zichzelf respecterend hostingbedrijf. CloudLinux werkt met een honingraatstructuur, waarbij websites niet geclusterd worden, maar ieder zijn eigen deel ter beschikking heeft.

We bieden voor elk type website een passend webhosting pakket. Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig bij het maken van een passend pakket? Neem dan contact met ons op.

Net als een antivirus op uw computer scannen wij dagelijks uw website op zoek naar corrupte bestanden. Deze worden in quarantaine geplaatst, zodat u ze makkelijk kunt verwijderd van uw webhosting. Zo eenvoudig is het. Patchman is standaard van toepassing op al onze hosting pakketten. We besteden veel aandacht aan de beveiliging van onze servers en uw data. Onze servers en data zijn optimaal beveiligd. De veiligheidslekken die Patchman signaleert, zijn geen veiligheidslekken in onze servers, maar in de software die u op uw hostingpakket heeft geïnstalleerd. Is uw software niet up-to-date, dan loopt u het risico gehackt te worden. Door gebruik te maken van Patchman scannen wij actief op verouderde softwareversies van WordPress of andere CMS systemen. Virussen en malware worden op deze manier zo snel mogelijk gevonden en zo wordt voorkomen dat uw website met kwaadaardige software wordt geïnfecteerd. Scant Patchman uw website niet, en blijven veiligheidsrisico’s onopgemerkt, dan kan het zijn dat hackers misbruik maken van het veiligheidsrisico op uw hostingpakket.

Zoals u kunt lezen kan malware dus voor serieuze problemen zorgen. En wat te denken van de bezoekers op uw website? U wilt toch niet dat uw bezoekers of klanten slachtoffer worden van iets wat op uw website geplaatst is? Om overlast op grote schaal te voorkomen, dicht (patcht) Patchman automatisch het veiligheidsrisico op uw hosting pakket.

E-mail spam, ongevraagde en ongewenste berichten, is een van de grootste irritaties op internet.
Gemiddeld valt 50 tot 60% van de ontvangen e-mail onder spam. Spamexperts voorkomt dat spam, malware en phising e-mails in uw inbox terecht komen. Spamexperts draait geheel los van uw website, en controleert e-mails op alles wat naar mogelijke spam wijst. 99% van de spamberichten worden afgevangen en u ontvangt alleen nog gewenste e-mails.
Spamexperts spamfilter is bedoeld voor iedereen die zo min mogelijk spam wilt ontvangen. Het spamfilter biedt echter meer: ook phishing emails en emails met malware en virussen worden gefilterd. Het zorgt dus niet alleen voor minder spam in al uw emailaccounts, maar beschermd u ook tegen andere invloeden die per email kunnen binnen komen.

Ook als failback voor uw email. Bij eventuele storingen worden u inkomende e-mails altijd eerst opgevangen door Spamexperts, en alsnog afgeleverd indien de mailserver weer beschikbaar is. Zo heeft u 100% zekerheid dat u geen e-mail gaat missen. Het spamfilter werkt op alle e-mail adressen binnen één domein en kost slechts €3,50 p/maand.

Voorkom beveiligingsproblemen en fouten in uw website. RPWHosting is gespecialiseerd in WordPress en zorgen dat alles optimaal blijft werken. Omdat WordPress in een hoog tempo wordt doorontwikkeld betekend dat dat er erg frequent nieuwe updates worden uitgebracht. Via deze updates blijft uw website beschermd tegen nieuwe beveiligingsrisico’s, en blijft u altijd toegang hebben tot de laatst uitgebrachte functies en mogelijkheden. Het updaten van een WordPress website is niet altijd makkelijk en gaat vaak verder dan alleen op een knopje “updaten” klikken. Net als plugins en thema’s ontwikkelen programmeertalen zich ook continue door. Als uw website blijft steken op dit vlak en niet meegaat met deze vernieuwingen, kan het zijn dat bepaalde functies niet goed meer werken, of zelfs helemaal niet meer worden ondersteund. Alle producten rondom WordPress worden continue verbeterd. Denk aan plugin programmeurs, thema-ontwikkelaars en de WordPress community zelf.

U kunt uiteraard ook het onderhoud zelf doen. Onze ervaring is echter dat in de praktijk mensen zonder ervaring met programmeren gewoon op de “update” knop drukken, zonder dat ze weten waar ze mee bezig zijn. Meestal leidt dit snel tot problemen op de website of zelfs een website crash. Dit komt omdat maatwerk aan een website moet aansluiten op de nieuwe versie van bijvoorbeeld een WordPress update. Hetzelfde geldt voor thema’s en plugins.

Het meest complete all-in-one website pakket

1 %
Compleet

Inclusief domein, SSL, webhosting, e-mail en onderhoud.

1 %
Tevredenheid

Al ruim 85 ondernemers als klant.

1 %
Bereikbaarheid

Altijd persoonlijk contact.

Domeinnaam en webhosting

Uw website staat op een veilige en geïsoleerde omgeving dankzij CloudLinux.
Het aanvragen van een eigen domeinnaam zorgt voor de toekomst en de integriteit van uw merk.