Patchman

Net als een antivirus op uw computer scannen wij dagelijks uw website op zoek naar corrupte bestanden.

Deze worden in quarantaine geplaatst, zodat u ze makkelijk kunt verwijderd van uw webhosting. Zo eenvoudig is het. Patchman is standaard van toepassing op al onze hosting pakketten.

We besteden veel aandacht aan de beveiliging van onze servers en uw data. Onze servers en data zijn optimaal beveiligd. De veiligheidslekken die Patchman signaleert, zijn geen veiligheidslekken in onze servers, maar in de software die u op uw hostingpakket heeft geïnstalleerd. Is uw software niet up-to-date, dan loopt u het risico gehackt te worden.

Door gebruik te maken van Patchman scannen wij actief op verouderde softwareversies van WordPress of andere CMS systemen. Virussen en malware worden op deze manier zo snel mogelijk gevonden en zo wordt voorkomen dat uw website met kwaadaardige software wordt geïnfecteerd. Scant Patchman uw website niet, en blijven veiligheidsrisico’s onopgemerkt, dan kan het zijn dat hackers misbruik maken van het veiligheidsrisico op uw hostingpakket.

Zoals u kunt lezen kan malware dus voor serieuze problemen zorgen. En wat te denken van de bezoekers op uw website? U wilt toch niet dat uw bezoekers of klanten slachtoffer worden van iets wat op uw website geplaatst is? Om overlast op grote schaal te voorkomen, dicht (patcht) Patchman automatisch het veiligheidsrisico op uw hosting pakket.

RPWHosting