Patchman is bedoeld om veiligheidsrisico’s in je website op te sporen.

Patchman is standaard van toepassing op onze Hosting pakketten. Hier zitten geen kosten aan verbonden. Dus iedereen, die een website door ons laat hosten, krijgt deze software er voor de extra veiligheid bij!

We besteden veel aandacht aan de beveiliging van onze servers en je data. Onze servers en data zijn optimaal beveiligd. De veiligheidslekken die Patchman signaleert, zijn geen veiligheidslekken in onze servers, maar in de software die je op jou hostingpakket hebt geïnstalleerd. Is je software niet up-to-date, dan loopt je het risico gehackt te worden.patchman

24/7 controle

Door gebruik te maken van Patchman scannen wij actief op verouderde softwareversies van WordPress of Joomla. Virussen en malware worden op deze manier zo snel mogelijk gevonden en zo wordt voorkomen dat je website met kwaadaardige software wordt geïnfecteerd.

Scant Patchman je website niet, en blijven veiligheidsrisico’s onopgemerkt, dan kan het zijn dat hackers misbruik maken van het veiligheidsrisico op je hostingpakket.

Voorkomen is beter dan genezen.

Zoals je hierboven kunt lezen kan malware dus voor serieuze problemen zorgen. En wat te denken van de bezoekers op je website? Je wilt toch niet dat je bezoekers of klanten slachtoffer worden van iets wat op jouw website geplaatst is?
Om overlast op grote schaal te voorkomen, dicht (patcht) Patchman automatisch het veiligheidsrisico op je hosting pakket.Wat zeggenonze klanten


RPWHosting is een full-service bureau. Je wilt een bedrijfswebsite laten maken voor een niet te hoog budget? Wij bouwen je nieuwe website in WordPress, stellen je webhosting in, installeren een SSL certificaat en leggen je domeinnaam vast.


 • Ook de site van MaxiMe Models is door Richard gebouwd en ben er ontzettend tevreden mee!! Betaalbaar, goed overleg, hulp krijgen op alle fronten. Zelfs voor mij als een site-ei heeft Richard het voor elkaar gekregen om het duidelijk te maken en als ik ergens niet uit kom, helpt hij me zéér snel! Mijn ervaringen zijn super!!!

  Miranda
  Miranda
  Maximemodels.nl
 • Bedankt, en ik ben er nog steeds heel erg blij mee!

  Charles
  Charles
  cbimages.eu
 • Ik ben zoooo blij met de super mooie website die Richard gemaakt heeft.
  Dank je wel Richard.

  Michaela
  Michaela
  Michaelashair.nl
 • Prachtige site... blij dat ik niet zelf aan het prutsen ben gegaan.

  Nadine
  Nadine
  nadinestephan.com


meer informatiewij helpen je graag


Je naam*

Telefoon nummer

Je email adres*

Onderwerp*

Hoe kunnen we je helpen?

Meer informatie over