Patchman is bedoeld om veiligheidsrisico’s in je website op te sporen.

Net als een antivirus op je computer scannen we dagelijks jouw website op zoek naar corrupte bestanden. Deze worden in quarantaine geplaatst, zodat je ze makkelijk kunt verwijderd van je webhosting. Zo eenvoudig is het. Patchman is standaard van toepassing op onze Hosting pakketten.

We besteden veel aandacht aan de beveiliging van onze servers en je data. Onze servers en data zijn optimaal beveiligd. De veiligheidslekken die Patchman signaleert, zijn geen veiligheidslekken in onze servers, maar in de software die je op jou hostingpakket hebt geïnstalleerd. Is je software niet up-to-date, dan loopt je het risico gehackt te worden.


patchman

24/7 controle op 75 punten

Door gebruik te maken van Patchman scannen wij actief op verouderde softwareversies van WordPress of Joomla. Virussen en malware worden op deze manier zo snel mogelijk gevonden en zo wordt voorkomen dat je website met kwaadaardige software wordt geïnfecteerd. Scant Patchman je website niet, en blijven veiligheidsrisico’s onopgemerkt, dan kan het zijn dat hackers misbruik maken van het veiligheidsrisico op je hostingpakket.


Voorkomen is beter dan genezen

Zoals je kunt lezen kan malware dus voor serieuze problemen zorgen. En wat te denken van de bezoekers op je website? Je wilt toch niet dat je bezoekers of klanten slachtoffer worden van iets wat op jouw website geplaatst is?

Om overlast op grote schaal te voorkomen, dicht (patcht) Patchman automatisch het veiligheidsrisico op je hosting pakket.


Wat zeggenonze klanten


RPWHosting is een full-service bureau. Je wilt een bedrijfswebsite laten maken voor een niet te hoog budget? Wij bouwen je nieuwe website in WordPress, stellen je webhosting in, installeren een SSL certificaat en leggen je domeinnaam vast.


 • Ook de site van MaxiMe Models is door Richard gebouwd en ben er ontzettend tevreden mee!! Betaalbaar, goed overleg, hulp krijgen op alle fronten. Zelfs voor mij als een site-ei heeft Richard het voor elkaar gekregen om het duidelijk te maken en als ik ergens niet uit kom, helpt hij me zéér snel! Mijn ervaringen zijn super!!!

  Miranda
  Miranda
  Maximemodels.nl
 • Bedankt, en ik ben er nog steeds heel erg blij mee!

  Charles
  Charles
  cbimages.eu
 • Ik ben zoooo blij met de super mooie website die Richard gemaakt heeft.
  Dank je wel Richard.

  Michaela
  Michaela
  Michaelashair.nl
 • Prachtige site... blij dat ik niet zelf aan het prutsen ben gegaan.

  Nadine
  Nadine
  nadinestephan.com


meer informatiewij helpen graag


Naam*

Telefoon nummer

E-mail adres*

Onderwerp*

Hoe kunnen we helpen?

Meer informatie over