Patchman
Patchman is standaard van toepassing op onze  Hosting pakketten. Hier zitten geen kosten aan verbonden. Dus iedereen, die een website door ons laat hosten, krijgt deze software er voor de extra veiligheid bij!
Ik wil ook een veilige website

Patchman is bedoeld om veiligheidsrisico’s in je website op te sporen.

CMS-systemen zoals WordPress, Joomla en Drupal zijn vaak het doelwit van hackers. Patchman controleert deze CMS-systemen op malware (kwaadaardige scripts), veiligheidslekken en verouderde software.
24/7 controle
Door gebruik te maken van Patchman scannen wij actief op verouderde softwareversies van WordPress of Joomla. Virussen en malware worden op deze manier zo snel mogelijk gevonden en zo wordt voorkomen dat je website met kwaadaardige software wordt geïnfecteerd.
Veiligheids lekken.
We besteden veel aandacht aan de beveiliging van onze servers en je data. Onze servers en data zijn optimaal beveiligd. De veiligheidslekken die Patchman signaleert, zijn geen veiligheidslekken in onze servers, maar in de software die je op jou hostingpakket hebt geïnstalleerd. Is je software niet up-to-date, dan loopt je het risico gehackt te worden.
Scant Patchman je website niet, en blijven veiligheidsrisico’s onopgemerkt, dan kan het zijn dat hackers misbruik maken van het veiligheidsrisico op je hostingpakket.

Voorkomen is beter dan genezen.

Zoals je hierboven kunt lezen kan malware dus voor serieuze problemen zorgen. En wat te denken van de bezoekers op je website? Je wilt toch niet dat je bezoekers of klanten slachtoffer worden van iets wat op jouw website geplaatst is? Om overlast op grote schaal te voorkomen, dicht (patcht) Patchman automatisch het veiligheidsrisico op je hostingpakket. Dit betekent dat we je bestanden mogen aanpassen. Hiermee voorkomen we dat je website wordt misbruikt en zorgen we voor rustigere servers.
Copyright 2018 © RPWHosting – Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW.
Algemene voorwaardenPrivacy