.NL Domeinnaam registreren

Wordt kiesjeeigennaam.nl je nieuwe adres?

Een .NL domeinnaam registreren is de eerste stap bij het opstellen van een online identiteit. Met een domeinnaam kun je een aangepaste website maken en professionele e-mailadressen aanmaken. Een NL domeinnaam registreren gaat snel en gemakkelijk met behulp van onze domein zoeken. Naast de populaire extensies zoals .nl, .com kun je bij ons ook terecht voor meer extensies, zoals .eu, .nu, .shop, .info etc. (meer dan 500)

Een .NL domeinnaam
heeft u al voor €4.40 p/jaar

Iedereen kan een NL domeinnaam registreren. De meeste bedrijven registreren een domein met hun bedrijfsnaam, of een afkorting ervan, zodat hun klanten ze eenvoudig online kunnen vinden. Domeinnamen zijn uniek; zodra je deze hebt geregistreerd, kan niemand anders het gebruiken.

Waarom emailen vanuit een adres dat elk ander bedrijf ook zou kunnen hebben? Denk aan .gmail, .live etc. Bij RPW Hosting kun je persoonlijke email adressen aanmaken, om aan klanten te tonen dat je betrouwbaar en professioneel bent. Kies wat je wilt voor en na het ‘@’ -teken door een eigen domeinnaam te registreren.

nl domeinnaam registreren

Bovenstaande controleert snel de meest gangbare extensies, om andere (meer dan 500 extensies)
te registreren of verhuizen vraag vrijblijvend een offerte aan.

.biz

Beschikbaar

.shop

Beschikbaar

.club

Beschikbaar

.amsterdam

Beschikbaar

+500

Extensies beschikbaar

Een website op je domeinnaam?
Dan heb je ook webhosting nodig.

Kies voor Premium Webhosting, snel en veilig.

Verhuizen

Je hebt al een domeinnaam? dan kun je deze gratis laten verhuizen. Je betaald alleen de registratie voor komend jaar.

Website, email en domeinnaam

Al beschikbaar vanaf €4.95 p/maand! meer informatie vindt je onder Premium webhosting.

Website en domeinnaam verhuizen

Als je je website onderbrengt bij RPW Hosting, dan kunnen wij de verhuizing zorgeloos voor je regelen. Met onze website verhuisservice loop je geen risico bij de verhuizing van je domeinnamen, websites en e-mail. (Op aanvraag)

Email op je domeinnaam

Om alleen email te gebruiken in combinatie met je domeinnaam heb je opslag nodig. (Webhosting, een website is niet nodig, maar is altijd nog mogelijk.)

Een domein “parkeren”

Een domeinnaam alleen registreren voor later gebruik. (parkeren is gratis)

Waarom RPW Hosting?

Wij gaan veel verder dan webhosting pakketten leveren, en zijn gespecialiseerd in totaal oplossingen. Van domeinnaam aanvraag tot het opleveren van complete websites.

Veel gestelde vragen

Alleen een domeinnaam bestellen?

Ja, je kunt ook alleen een domeinnaam afnemen. Dit domein kun je onder andere doorverwijzen naar onze DNS servers of je eigen DNS servers. Dit kan je naar wens aanpassen tijdens de bestelprocedure. Let op: bij alleen afname van een domeinregistratie, kan DNS niet zelf worden beheerd. Hier is een hostingpakket voor noodzakelijk. Je kunt deze wel aan laten passen door onze support afdeling.

Kan ik mijn domeinnaam nog wijzigen?

Nee, het is helaas niet mogelijk om een domeinnaam te wijzigen. Een domeinnaam wordt na aanvraag direct geregistreerd bij de SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) of ander registrar. Hier is het niet mogelijk om een domeinnaam na aanvraag te veranderen. Controleer dus altijd je domeinnaam goed voordat je deze werkelijk aanvraagt.

Domeinnaam parkeren?

Wanneer je een domeinnaam wilt registreren, maar het domein nog niet actief wilt gebruiken, hebben wij hiervoor de dienst Parkeren. Wij zullen het domein dan op je naam registreren en verwijzen naar onze parkeerpagina. Het domein staat dan klaar voor jou voor het moment wanneer je deze in gebruik wilt gaan nemen.

Domeinnaam verhuizen?

Naast de registratie van een nieuwe domeinnaam kun je ook je bestaande domeinnaam naar ons toe verhuizen. In verreweg de meeste gevallen dien je hiervoor in bezit te zijn van een zogenoemde token ook wel, autorisatiecode, verhuiscode, transfer key , auth code of EPP code genoemd. Deze kun je opvragen bij je huidige provider/registrar welke je domeinnaam in beheer heeft. Voer op webhosting en domeinnaam bestellen de te verhuizen domeinnaam in en druk op controleren. De domeinnaam zal als ‘bezet’ weergegeven worden. Selecteer het domein en ga verder met bestellen. Je ziet verderop in het bestelproces de optie ‘EPP-code Invoeren’ waar je de verhuiscode in op kunt geven. Sommige domeinnamen hebben naast de verhuiscode ook nog een e-mail verificatie nodig, dit geldt o.a voor de volgende extensies: .com .net .org .info .biz. Deze e-mail wordt in de meeste gevallen verzonden aan het e-mail adres van het administratieve contact zoals weergegeven in de whois/ domeinregistratie gegevens. Het is daarom belangrijk dat dit e-mail adres actief is.

Eigen nameservers?

Het gebruiken van eigen nameservers is mogelijk. Tijdens de bestelprocedure kun je de nameservers indien gewenst aanpassen. Standaard worden deze op onze nameservers ingesteld.