Login

.NL Domeinnaam registreren

Wordt kiesjeeigennaam.nl je nieuwe adres?

Een .NL domeinnaam registreren is de eerste stap bij het opstellen van een online identiteit. Met een domeinnaam kun je een aangepaste website maken en professionele e-mailadressen aanmaken. Een NL domeinnaam registreren gaat snel en gemakkelijk met behulp van onze domein zoeken. Naast de populaire extensies zoals .nl, .com kun je bij ons ook terecht voor meer extensies, zoals .eu, .nu, .shop, .info etc. (meer dan 500)

Een .NL domeinnaam
heeft u al voor €4.40 p/jaar

Iedereen kan een NL domeinnaam registreren. De meeste bedrijven registreren een domein met hun bedrijfsnaam, of een afkorting ervan, zodat hun klanten ze eenvoudig online kunnen vinden. Domeinnamen zijn uniek; zodra je deze hebt geregistreerd, kan niemand anders het gebruiken.

Waarom emailen vanuit een adres dat elk ander bedrijf ook zou kunnen hebben? Denk aan .gmail, .live etc. Bij RPW Hosting kun je persoonlijke email adressen aanmaken, om aan klanten te tonen dat je betrouwbaar en professioneel bent. Kies wat je wilt voor en na het ‘@’ -teken door een eigen domeinnaam te registreren.

nl domeinnaam registreren

Bovenstaande controleert snel de meest gangbare extensies, om andere (meer dan 500 extensies)
te registreren of verhuizen regel je realtime op onze SHOP pagina.

.biz

Beschikbaar

.shop

Beschikbaar

.club

Beschikbaar

.amsterdam

Beschikbaar

+500

Extensies beschikbaar

Een website op je domeinnaam?
Dan heb je ook webhosting nodig.

Kies voor Premium Webhosting, snel en veilig.

FAQ - Mogelijkheden met een domeinnaam

Verhuizen

Je hebt al een domeinnaam? dan kun je deze gratis laten verhuizen. Je betaald alleen de registratie voor komend jaar.

Website, email en domeinnaam

Al beschikbaar vanaf €4.95 p/maand! meer informatie vindt je onder Premium webhosting.

Website en domeinnaam verhuizen

Als je je website onderbrengt bij RPW Hosting, dan kunnen wij de verhuizing zorgeloos voor je regelen. Met onze website verhuisservice loop je geen risico bij de verhuizing van je domeinnamen, websites en e-mail. (Op aanvraag)

Email op je domeinnaam

Om alleen email te gebruiken in combinatie met je domeinnaam heb je opslag nodig. (Webhosting, een website is niet nodig, maar is altijd nog mogelijk.)

Een domein “parkeren”

Een domeinnaam alleen registreren voor later gebruik. (parkeren is gratis)

Waarom RPW Hosting?

Wij gaan veel verder dan webhosting pakketten leveren, en zijn gespecialiseerd in totaal oplossingen. Van domeinnaam aanvraag tot het opleveren van complete websites.