web analytics

NL Domeinnaam registreren

Uw NL domeinnaam registreren of verhuizen

Wordt kiesuweigennaam.nl uw nieuwe adres op het internet?

Een NL domeinnaam registreren is de eerste stap bij het opstellen van een online identiteit. Met een domeinnaam kunt u een aangepaste website maken en professionele e-mailadressen hebben. Een domeinnaam aanvragen gaat snel en gemakkelijk met behulp van onze domein zoeken. Naast de populaire extensies zoals .nl, .com kunt u bij ons ook terecht voor meer extensies, zoals .eu, .nu, .shop,  en .info

domeinnaam aanvragen, registreren

Iedereen kan een NL domeinnaam registreren. De meeste bedrijven registreren een domein met hun bedrijfsnaam, of een afkorting ervan, zodat hun klanten ze eenvoudig online kunnen vinden. Domeinnamen zijn uniek; zodra u deze heeft geregistreerd, kan niemand anders het gebruiken.

Waarom emailen vanuit een adres dat elk ander bedrijf ook zou kunnen hebben? Denk aan .gmail, .live etc. Bij RPW Hosting kunt u persoonlijke email adressen aanmaken, om aan klanten te tonen dat u betrouwbaar en professioneel bent. Kies wat u wilt voor en na het ‘@’ -teken door een eigen domeinnaam te gebruiken.

Mogelijkheden met een eigen .NL domeinnaam

 • Domeinnaam parkeren
  Een domeinnaam registreren voor later gebruik? voor u zelf, uw kinderen, of als u nog niet toe bent aan een website. Dan kunt u het domein ‘parkeren’. U betaald dan alleen voor de domeinnaam registratie.
 • Domeinnaam met website en email
  RPW Hosting biedt ook verschillende webhosting diensten aan, deze heeft u nodig wanneer u een website wilt koppelen aan uw domeinnaam.
 • Domeinnaam met e-mail
  U kunt ook een email adres koppelen aan uw domeinnaam. U kunt dan ook mail versturen en ontvangen op uw eigen naam.
 • Domeinnaam doorsturen zonder email
  Een domeinnaam doorlaten sturen kan bijvoorbeeld naar uw social media pagina, of als u meerdere domeinnamen naar 1 website door wil laten sturen. U betaald dan alleen voor de domeinnaam registratie.
domeinnaam aanvragen, registreren
premium webhosting

Een Premium webhosting pakket bij uw domeinnaam

RPWHosting levert Premium webhosting diensten, voor particulieren, maar ook voor kleine en grote bedrijven. Of u nu een individu of een bedrijf bent, we leveren diensten en oplossingen die passen bij ieders behoeften.

VINDT U RPW HOSTING LEUK?

Vertel het uw vrienden!