web analytics
 

NL Domeinnaam registreren

Uw NL domeinnaam registreren of verhuizen

Wilt u een persoonlijke website creëren, of emailen met uw bedrijfsnaam, of alleen een NL domeinnaam registreren? Wij registreren of verhuizen de domeinnaam in uw naam.

U kunt uw NL domeinnaam registreren met verschillende extensies. Naast de standaard extensies zoals .nl, .com en .eu, zijn er ook extensies waarmee u direct laat zien wat u doet; bijvoorbeeld .shop of .photography.

  • Domeinnaam registreren, ruime keuze in TLD’s

Waarom mailen vanuit een adres dat elk ander bedrijf ook zou kunnen hebben? Denk aan .gmail, .live etc. Bij RPW Hosting kunt u persoonlijke email adressen aanmaken (email hosting), om aan klanten te tonen dat u betrouwbaar en professioneel bent. Kies wat u wilt voor en na het ‘@’ -teken door een eigen domeinnaam te gebruiken.

  • Professioneel, geloofwaardig en uniek

nl domeinnaam registreren

Uw NL domeinnaam registreren of met meerdere extensies

Een goede NL domeinnaam registreren is van belang om gevonden te worden in de door u gewenste gebieden. Onderstaand kunt u snel controleren of de domeinnaam die u wilt registreren nog beschikbaar is. Voor uw gemak zal het systeem direct controleren op meerdere extensies. Zo heeft u snel een overzicht van de beschikbare extensies voor de gewenste naam. U kunt nu ook gratis, een bestaande .NL domeinnaam verhuizen. Voer onderstaand de gewenste naam (zonder www of extensie) in en selecteer vervolgens de gewenste extensies die u wilt bestellen of verhuizen.

  • Domeinnaam parkeren, reserveren

Als u uw nieuwe NL domeinnaam nog niet wilt gebruiken, maar u wilt wel alvast uw domeinnaam registreren, dan kunt u deze bij ons “parkeren”. Wanneer u er aan toe bent om een website aan uw domeinnaam te koppelen, dan kiest u eenvoudig een webhosting pakket uit.

  • Domeinnaam met webhosting

Onze Premium webhosting pakketten zijn zorgvuldig samengesteld, er is altijd wel een webhostingpakket die het beste bij uw website, portfolio of webshop past. Wilt u nóg meer halen uit onze webhosting? Dan hebben wij een onmisbare optie die u gratis krijgt bij uw webhosting pakket: Installatron, waarmee met enkele klikken eenvoudig 1 van de meer dan 70 applicaties te installeren is. Een overzicht van alle gratis apps kunt u hier bekijken.

VOLG ONS OOK OP SOCIALMEDIA!