web analytics
 

Managed VPS, Virtual Private Server

Managed VPS, Virtual Private Server hosting

Vaak is het wenselijk om website(s) op een eigen managed vps server te draaien. Bijvoorbeeld omdat u wilt dat de volledige capaciteit beschikbaar is voor u alleen. Voor extra stabiliteit, of omdat u niet gebonden wilt zijn aan de limieten van gedeelde hosting.

Managed VPS webhosting servers draaien altijd op krachtige fysieke servers welke voorzien zijn van de recentste hardware. De VPS hosting servers beschikken over een eigen besturingssysteem. Deze kunnen ingericht worden met uw eigen website(s). U kunt rekenen op nagenoeg 100% uptime, doordat wij ons netwerk en VPS-platform 24×7 bewaken.

qode-eliptic-slider

Geen technische kennis nodig

Als u een basis kennis heeft van webhosting is dat goed genoeg. Wij verzorgen alle aspecten van uw virtual server, zoals software updates, beveiliging en patches.

Het hosten en beheren van meerdere websites tegelijk op één virtuele server bespaart u kosten en inspanningen. Het beheren van websites en configuraties wordt gemakkelijk met Directadmin control panel. CentOS en Directadmin zijn inbegrepen.

Infrastuctuur, maak uw keuze

Beheer van hardware middelen, zoals RAM, opslag en bandbreedte. In tegenstelling tot SSD hosting en Premium webhosting, kunt u eenvoudig uw VPS on-the-fly upgraden, als u meer performance nodig mocht hebben.

Managed VPS 1

Processoren 2 Intel Xeon
Intern geheugen 1 GB Ram
Diskruimte 50 GB SAS
Dataverkeer 10.000 GB
Managed Software
Managed Hardware
Prijs € 35,00 p/maand

Managed VPS 2

Processoren 4 Intel Xeon
Intern geheugen 2 GB Ram
Diskruimte 100 GB SAS
Dataverkeer 25.000 GB
Managed Software
Managed Hardware
Prijs € 59,00 p/maand

Managed VPS 3

Processoren 6 Intel Xeon
Intern geheugen 4 GB Ram
Diskruimte 200 GB SAS
Dataverkeer 25.000 GB
Managed Software
Managed Hardware
Prijs € 79,00 p/maand

Een managed VPS server aanvragen

VPS webhosting voor groot gebruikers

Gebruik uw managed VPS webhosting server voor uw eigen behoeften. U hoeft geen reseller hosting te verkopen, een virtuele server huren is ook ideaal voor webmasters en site-eigenaren met meerdere websites, die al hun websites kunnen hosten voor een maandelijkse vergoeding.

Installeer een web applicatie in een paar minuten, WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart, phpBB en nog veel meer. Met Installatron 1-klik-en-klaar, installeert u elke toepassing in minder dan een minuut. Installatron is optioneel (€8.50 p/maand), zodat onze VPS hosting ideaal en eenvoudig is, voor het bouwen van een netwerk van html of CMS websites.

VINDT U RPW HOSTING LEUK?

Vertel het uw vrienden!