WordPress maatwerk website

Professionele maatwerkoplossingen voor een fractie van de kosten.

Bent u op zoek naar een nieuwe website? Of wilt u uw huidige website vernieuwen?

Bij ons zijn alle maatwerk website ’s die we ontwerpen uitgerust met een responsive design. Dit betekent dat ze zeer gebruiksvriendelijk zijn voor het bekijken op de smartphone en tablet. Ieder nieuw project leveren wij dus standaard volledig responsive op.

Tegenwoordig ontkomen we er allemaal niet meer aan. Steeds meer mensen bezoeken websites via hun smartphone of tablet. Dit betekent automatisch een grote toename in het aantal mobiele bezoekers van websites.

Hiernaast zorgen wij er ook voor dat elke website snel, betrouwbaar en veilig is. Een snelle laadtijd van uw website zorgt voor een betere ranking in de zoekmachines, hier letten wij dus extra op.

Bent u recent gestart als ondernemer?

Natuurlijk wilt u dan een professionele website op maat. Een WordPress website laten maken door een extern bedrijf is een slimme keuze als u graag een mooi visitekaartje wenst van uw onderneming.

Waarom een WordPress website laten bouwen door RPW Hosting? Het is een tijdrovende klus en misschien niet iets waar u heel goed in bent. Vaak bent u er onnodig veel tijd aan kwijt en loopt u tegen allerlei struikelblokken aan. Het is fijn als er een expert beschikbaar is die met u meedenkt en u dit werk uit handen neemt. Wij hebben de expertise en ervaring om u hierbij te helpen.

Wij zijn trots op de kwaliteit, aandacht voor detail en de klanten support die wij bieden, terwijl het allemaal betaalbaar blijft. Ook als de website opgeleverd is gaat onze service verder door middel van hosting & onderhoud.

Wij voorzien uw nieuwe website van een sprekend design en huisstijl. Bovendien kunt u na oplevering de website gemakkelijk zelf beheren en bijhouden.

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt of een advies wenst omtrent een nieuwe WordPress website laten maken.

Bovenop een uniek design

Beter gevonden worden

Als u een website laat maken, wilt u natuurlijk dat u goed gevonden wordt. Daarom zijn de websites die wij opleveren technisch geoptimaliseerd voor Google. Hierdoor wordt alle content goed geïndexeerd door Google en wordt u website makkelijk gevonden. Daarnaast bevat ons CMS verschillende tools en functionaliteiten waarmee de vindbaarheid nog verder wordt verbeterd. Zo heeft elke pagina een SEO checker, die controleert of alles goed staat ingesteld voor het trefwoord waarop u gevonden wilt worden, en genereert het systeem automatisch een dynamische sitemap.

Responsive

Een responsive maatwerk website past zich altijd aan, aan het apparaat waarop het bekeken wordt. Of het nu een PC, Tablet, of smartphone is, de website detecteert dit en past zich er op aan. Uw bezoekers genieten van een optimaal gebruikersgemak. Het is snel en gebruiksvriendelijk. Probeer uw browserscherm eens van grootte te veranderen en zie wat er gebeurt. Bekijk de website ook eens op uw tablet of telefoon. Onder de indruk? Uw bezoekers en de zoekmachines zullen dit ook zijn. Google werkt er zelfs aan om responsive websites een voordeel te geven in de Google resultaten.

AVG

Natuurlijk wilt u de bezoekers van uw website een veilige omgeving bieden. Helemaal als ze gegevens op uw website achterlaten. Met SSL (Ook wel bekend als het slotje voor de url in uw browser.) worden de gegevens van uw bezoekers onleesbaar gemaakt voor en beveiligd tegen kwaadwillenden. Daarnaast waardeert Google websites die goed zijn beveiligd met een hogere ranking in de zoekresultaten.

Techniek achter uw website

Voor wie geïnteresseerd is in het technische aspecten van onze hosting: we zijn verbonden met een supersnel netwerk. Uw website staat op een veilige en geïsoleerde omgeving dankzij CloudLinux. Daarnaast bieden we ondersteuning voor HTTP/2 en PHP 7. Wij leveren SSL Certificaten en bieden voor iedereen Redis, Object Cache en Memcache aan en een geoptimaliseerde MySQL Database.

Gebruiksvriendelijk ontwerpen

Font Awesome​ icons

Google map

website bouwen met elementor

Browser compatibilty

Eenvoudig aanpassen

24/7 support

Smooth transitions

contact form 7

Contactform 7

Modern design

Retina ready

Reaspnsive layout

WPML

website bouwen met elementor

Elementor pro

Geen codering nodig

Google fonts

CSS3

Stapt u ook over?

Laat ouderwetse Content Management Systemen achterwege. Stap nu over naar het meest gebruikte fundament van dit moment. Wij bouwen uw nieuwe of bestaande website om naar WordPress.