Login

Domeinnaam verhuizen

Binnen 5 minuten geregeld!

Staat je domeinnaam nu elders geregistreerd, maar ben je niet tevreden? Of wil je simpelweg meer uit je hostingdienst halen? Je kunt dan eenvoudig je domeinnaam verhuizen.

Een .NL domeinnaam
heb je al voor €4.40 p/jaar

Lock
Alvorens je een verhuizing start moet je controleren of er een “lock” op uw domeinnaam staat. Wanneer dat het geval is, is het absoluut niet mogelijk de domeinnaam te verhuizen. Haal de lock van je domeinnaam af of vraag de partij waar je domeinnaam nu nog geregistreerd staat of zij de lock eraf willen halen. Check meteen of het e-mailadres dat in de houdergegevens staat correct is.
Domeinnaam verhuizen ? Dan heb je een verhuis key nodig.
De verhuisbeveiliging gaat met een token. Een token is een reeks van tekens, die kunnen bestaan uit vreemde tekens, letters en cijfers. In veel gevallen wordt een token ook wel een EPP code, verhuiscode of verhuistoken genoemd. De token is op te vragen bij je huidige provider. Zorg ervoor dat je de verhuiscode bij de hand hebt voordat je de verhuizing aanvraagt. Als je niet direct de juiste verhuiscode invoert zal het langer duren voordat de verhuizing verwerkt is.
Verificatie mail
Zodra de verhuizing in gang wordt gezet ontvangt de houder van het domein bij sommige extensies een verificatiemail. In deze mail staat een link welke je dient te bevestigen waarna de verhuizing geaccepteerd wordt.

email premium webhosting

Bovenstaande controleert snel de meest gangbare extensies, om andere (meer dan 500 extensies)
te registreren of verhuizen regel je realtime op onze SHOP pagina.

.biz

Beschikbaar

.shop

Beschikbaar

.club

Beschikbaar

.amsterdam

Beschikbaar

+500

Extensies beschikbaar

Een website op je domeinnaam?
Dan heb je ook webhosting nodig.

Kies voor Premium Webhosting, snel en veilig.

FAQ - Mogelijkheden met een domeinnaam

Verhuizen

Je heeft al een domeinnaam? dan kun je deze gratis laten verhuizen. Je betaald alleen de registratie voor komend jaar.

Website, email en domeinnaam

Al beschikbaar vanaf €4.95 p/maand! meer informatie vindt je onder Premium webhosting.

Website en domeinnaam verhuizen

Als je je website onderbrengt bij RPW Hosting, dan kunnen wij de verhuizing zorgeloos voor je regelen. Met onze website verhuisservice loop je geen risico bij de verhuizing van je domeinnamen, websites en e-mail. (Op aanvraag)

Email op je domeinnaam

Om alleen email te gebruiken in combinatie met je domeinnaam heb je opslag nodig. (Webhosting, een website is niet nodig, maar is altijd nog mogelijk.)

Een domein “parkeren”

Een domeinnaam alleen registreren voor later gebruik. (parkeren is gratis)

Waarom RPW Hosting?

Wij gaan veel verder dan webhosting pakketten leveren, en zijn gespecialiseerd in totaal oplossingen. Van domeinnaam aanvraag tot het opleveren van complete websites.