web analytics
 

Domeinnaam verhuizen

Gratis uw .NL domeinnaam verhuizen.

Staat uw domeinnaam nu elders geregistreerd, maar bent u niet tevreden? Of wilt u simpelweg meer uit uw hostingdienst halen? U kunt dan eenvoudig uw domeinnaam verhuizen.

Het is mogelijk om bij RPW Hosting gratis uw .NL domeinnaam te verhuizen. Ons systeem neemt volledig kosteloos de reeds betaalde periode bij uw vorige registrar over, waardoor u nooit dubbel betaald voor de verhuizing van uw .NL domeinnaam.

Domeinnaam parkeren

Een domeinnaam aanvragen voor later gebruik? Bijvoorbeeld voor uw kinderen, of als u nog niet toe bent aan een website. Dan kunt u het domein ‘parkeren’.

Domeinnaam met website

RPW Hosting biedt ook verschillende webhosting diensten aan, deze heeft u nodig wanneer u een website wilt koppelen aan uw domeinnaam.

Domeinnaam met e-mail

U kunt ook een email adres koppelen aan uw domeinnaam. U kunt dan ook mail versturen en ontvangen op uw eigen naam.

Domeinnaam verhuizen, procedure

Lock

Alvorens u een verhuizing start moet u controleren of er een “lock” op uw domeinnaam staat. Wanneer dat het geval is, is het absoluut niet mogelijk de domeinnaam te verhuizen. Haal de lock van uw domeinnaam af of vraag de partij waar uw domeinnaam nu nog geregistreerd staat of zij de lock eraf willen halen. Check meteen of het e-mailadres dat in de houdergegevens staat correct is.

Domeinnaam verhuizen ? Dan heeft u een verhuis key nodig.

De verhuisbeveiliging gaat met een token. Een token is een reeks van tekens, die kunnen bestaan uit vreemde tekens, letters en cijfers. In veel gevallen wordt een token ook wel een EPP code, verhuiscode of verhuistoken genoemd. De token is op te vragen bij uw huidige provider. Zorg ervoor dat u de verhuiscode bij de hand heeft voordat u de verhuizing aanvraagt. Als u niet direct de juiste verhuiscode invoert zal het langer duren voordat de verhuizing verwerkt is.

Verificatie mail

Zodra de verhuizing in gang wordt gezet ontvangt de houder van het domein bij sommige extensies een verificatiemail. In deze mail staat een link welke u dient te bevestigen waarna de verhuizing geaccepteerd wordt.

Verhuis ruim op tijd

Zorg er bij een verhuizing voor dat u ruim voor het einde van uw contractstermijn al uw verhuizing in gang zet. U heeft dan genoeg tijd om uw instellingen en bestanden over te zetten terwijl uw domeinnaam, email en website nog online staan bij uw huidige provider.

Domeinnaam verhuizen, binnen enkele minuten geregeld

Voer uw .NL domein in en klik op controleer. Selecteer uw domein voor verhuizing en plaats deze in de winkelwagen. Voer na het verlaten van de domeinnaam pagina de verhuiscode in. U betaald pas weer als deze verlengt moet worden! Voor uw gemak zal het systeem ook direct controleren op andere extensies. Zo heeft u snel een overzicht van alle beschikbare extensies voor de gewenste domeinnaam.

Domeinnaam verhuizen

Het begint allemaal met het registreren of verhuizen van een domeinnaam.

Hosting

Na uw domeinnaam en Premium webhosting keuze komt u op de afreken pagina, deze wijst zich zelf, dezelfde dag nog ontvangt u uw inlog gegevens en kunt u online!

Verhuis service en tips

Houd er rekening mee dat bij het verhuizen van uw domein, uw email en website NIET automatisch meeverhuisd wordt. U zult deze data eerst zelf over moeten zetten naar uw nieuwe account. Gedoe? U kunt natuurlijk ook kiezen voor onze verhuisservice.

Verhuisservice van uw website.

Allereerst maken we een kopie van uw bestaande website. Vervolgens controleren we deze en plaatsen uw website op de nieuwe server. Zo wordt uw website één op één overgezet.

We gaan het volgende voor u doen:

  • Wij verhuizen de website in zijn geheel, inclusief eventuele database(s).
  • Email adressen nemen we over, en worden opnieuw aanmaken op uw nieuwe account.
  • Betreft de inhoud van uw email boxen, u dient eerst zelf een backup te maken op uw computer, welke u terug plaats na de verhuizing, en het aanmaken van uw email adressen.
  • Het volgende kunnen we verhuizen: WordPress en standaard HTML-websites.
  • Hiervoor voeren we enkel de verhuizing uit. Andere aanpassingen worden niet gedaan.

Voor het overzetten van uw complete website en het aanmaken van Email adressen rekenen we eenmalig €79,00 excl. btw. De controle, en alle bijkomende handelingen zijn hierbij inbegrepen.

Control panel, directadmin
We bieden een uitgebreid control panel aan, waarmee u een beheerd, en een overzicht heeft van (al) uw domeinnamen. U heeft geen beperkingen in extensies, u mag van elke domeinnaam extensie zoveel domeinnaam registreren als u wilt.

VINDT U RPW HOSTING LEUK?

Vertel het uw vrienden!