Een domeinnaam aanvragen

Een domeinnaam is de basis van je website. Het is hoe je website bezoekers naar je site navigeren en het speelt een rol in hoe mensen je online ontdekken. Het is vaak de eerste indruk die potentiële bezoekers van jou en je website krijgen, dus het aanvragen van de best mogelijke domeinnaam is belangrijk.

Domeinnamen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Leid bezoekers naar de startpagina van je website, of gebruik extra domeinen om ze naar specifieke pagina’s van je website te sturen. Of stuur een domeinnaam door naar een bestaand account, voor bijvoorbeeld je sociale media. Met een domeinnaam kunt je ook aangepaste e-mailadressen instellen.
Vind jouw perfecte domeinnaam

Is jouw gewenste domeinnaam nog beschikbaar?
Kies voor premium webhosting, met 40% korting op je domein voor het eerste jaar.


.COM €14,95 | .NL €9.95 | .INFO €14.95 | .EU €12.95.NL

Domeinnaam
voor Nederland


.INFO

Algemeen
informatief

.COM

Voor commercieel
gebruik


.EU

Domeinnaam
voor EuropaIedereen kan een domeinnaam aanvragen


Waarom een domeinnaam?

Een domein is een gebruiksvriendelijke naamgeving waarmee mensen gemakkelijk door webservers en webpagina's kunnen navigeren. In plaats van mensen een IP-adres te laten typen wanneer ze toegang willen tot een bepaalde webpagina, krijgen websites eenvoudig gemakkelijk te onthouden tekenreeksen, de zogenaamde domeinen.Hoe registreer ik een domeinnaam

Een domein registreren is eenvoudig. Begin met het invoeren van het exacte domein met extensie die je wilt. Als je een domein vindt welke nog vrij is, klik dan op registreren. *Registreer naast de bekende .NL bijvoorbeeld ook de extensies .EU en .COM. Er zal nét een zelfde soort bedrijf kiezen voor de nog vrije extensie!Domeinnaam, met email of website?

Als je nu alleen een domein wil is dat geen enkel probleem. Laat je geregistreerde domein bij ons staan en je kunt later eenvoudig uitbreiden. Voeg bijvoorbeeld e-mail hosting toe voor een professioneel e-mailadres, of maak een website met onze webhosting pakketten. Bekijk ook onze webdesign service eens voor een compleet, op maat gemaakte responsive website.Kom professioneel en betrouwbaar over


Domeinnaam en E-mail

De meeste bedrijven vragen een domeinnaam aan met hun bedrijfsnaam, of een afkorting ervan, zodat hun klanten ze eenvoudig online kunnen vinden. Domeinnamen zijn uniek; zodra je deze hebt geregistreerd, kan niemand anders het gebruiken.

Waarom zou je mailen vanuit een adres dat elk ander bedrijf ook zou kunnen hebben? Denk aan .gmail, .live etc. Bij RPWHosting kun je persoonlijke email adressen aanmaken, om aan klanten te tonen dat je betrouwbaar en professioneel bent.

Bekijk ook de volgende mogelijkheden


Website ontwikkeling

Wij regelen je bedrijfswebsite, SSL, webhosting en domeinnaam.

Lees verder

SSL certificaat

De installatie van een SSL certificaat is gratis bij aanschaf van je webhosting.

Lees verder

WordPress Webhosting

Met gegarandeerde vaste resources en Redis voor veeleisende gebruikers.

Lees verder


Wat zeggenonze klanten


RPWHosting is een full-service bureau. Je wilt een bedrijfswebsite laten maken voor een niet te hoog budget? Wij bouwen je nieuwe website in WordPress, stellen je webhosting in, installeren een SSL certificaat en leggen je domeinnaam vast.


 • Ook de site van MaxiMe Models is door Richard gebouwd en ben er ontzettend tevreden mee!! Betaalbaar, goed overleg, hulp krijgen op alle fronten. Zelfs voor mij als een site-ei heeft Richard het voor elkaar gekregen om het duidelijk te maken en als ik ergens niet uit kom, helpt hij me zéér snel! Mijn ervaringen zijn super!!!

  Miranda
  Miranda
  Maximemodels.nl
 • Bedankt, en ik ben er nog steeds heel erg blij mee!

  Charles
  Charles
  cbimages.eu
 • Ik ben zoooo blij met de super mooie website die Richard gemaakt heeft.
  Dank je wel Richard.

  Michaela
  Michaela
  Michaelashair.nl
 • Prachtige site... blij dat ik niet zelf aan het prutsen ben gegaan.

  Nadine
  Nadine
  nadinestephan.com


meer informatiewij helpen je graag


Naam*

Telefoon nummer

E-mail adres*

Onderwerp*

Hoe kunnen we helpen?

Meer informatie over