Login

Domeinnaam aanvragen

Het belang van een goede domeinnaam aanvragen

RPW Hosting is specialist in domeinnaam aanvragen en webhosting.
Succesvol aan de slag? Ga een samenwerking aan met RPW Hosting en geniet van goede resultaten. Leg gemakkelijk je domeinnaam vast of neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij informeren je graag over de mogelijkheden voor een domeinnaam claimen, verhuizen of een NL domeinnaam registreren.

Een .NL domeinnaam
heb je al voor €4.40 p/jaar

Werk als ondernemer aan je online identiteit door het claimen van een domeinnaam. Hiermee wordt je zichtbaar voor je doelgroep en is het een stuk eenvoudiger om klanten te werven voor je bedrijf. Kies voor een domeinnaam die goed past bij je onderneming of bedrijfsactiviteiten. Dit zorgt voor herkenning bij klanten en draagt bij aan een betere ranking in Google. Voor een domeinnaam aanvragen ben je bij RPW Hosting aan het juiste adres. Het vastleggen van een domeinnaam is binnen een kort tijdsbestek geregeld en je hebt nergens geen omkijken meer naar. Start vandaag en bouw met succes aan je online identiteit.

domeinnaam aanvragen

Voor je doelgroep is het belangrijk dat je gemakkelijk online te vinden bent. Als je beschikt over een lastige domeinnaam, haken klanten snel af als ze op zoek zijn naar bepaalde diensten of producten. Een goede naam zorgt dus voor herkenbaarheid en professionaliteit. Niet alleen voor klanten is een goede domeinnaam belangrijk. Google kijkt eveneens naar uw domeinnaam en bepaalt aan de hand daarvan je ranking in de resultaten van de zoekmachines.
Probeer in een domeinnaam daarom altijd de product of dienst categorie te verwerken. Een bedrijfsnaam en een SSL certificaat zijn eveneens een optie voor je domeinnaam. Wil je een domeinnaam op de juiste wijze vastleggen? RPW Hosting denkt graag met je mee en voorziet je zo nodig van een passend advies.

Bovenstaande controleert snel de meest gangbare extensies, om andere (meer dan 500 extensies)
te registreren of verhuizen regel je realtime op onze SHOP pagina.

.biz

Beschikbaar

.shop

Beschikbaar

.club

Beschikbaar

.amsterdam

Beschikbaar

+500

Extensies beschikbaar

Een website op je domeinnaam?
Dan heb je ook webhosting nodig.

Kies voor Premium Webhosting, snel en veilig.

FAQ - Mogelijkheden met een domeinnaam

Verhuizen

Je hebt al een domeinnaam? dan kun je deze gratis laten verhuizen. Je betaald alleen de registratie voor komend jaar.

Website, email en domeinnaam

Al beschikbaar vanaf €4.95 p/maand! meer informatie vindt je onder Premium webhosting.

Website en domeinnaam verhuizen

Als je je website onderbrengt bij RPW Hosting, dan kunnen wij de verhuizing zorgeloos voor je regelen. Met onze website verhuisservice loopt je geen risico bij de verhuizing van je domeinnamen, websites en e-mail. (Op aanvraag)

Email op je domeinnaam

Om alleen email te gebruiken in combinatie met je domeinnaam heb je opslag nodig. (Email hosting, een website is niet nodig, maar is altijd nog mogelijk.)

Een domein “parkeren”

Een domeinnaam alleen registreren voor later gebruik. (parkeren is gratis)

Waarom RPW Hosting?

Wij gaan veel verder dan webhosting pakketten leveren, en zijn gespecialiseerd in totaal oplossingen. Van domeinnaam aanvraag tot het opleveren van complete websites.