web analytics
 

Domeinnaam aanvragen

Domeinnaam aanvragen, verhuizen of alleen parkeren

In een paar simpele stappen kunt u uw domeinnaam aanvragen, bijvoorbeeld voor uzelf, bedrijf of vereniging.

Domeinnaam met e-mail

U kunt ook een email adres koppelen aan uw domeinnaam. U kunt dan ook mail versturen en ontvangen op uw eigen naam.

Domeinnaam parkeren

Een domeinnaam aanvragen voor later gebruik? Bijvoorbeeld voor uw kinderen, of als u nog niet toe bent aan een website. Dan kunt u het domein ‘parkeren’.

Domeinnaam met website

RPW Hosting biedt ook verschillende webhosting diensten aan, deze heeft u nodig wanneer u een website wilt koppelen aan uw domeinnaam.

Domeinnaam aanvragen, binnen enkele minuten geregeld

Voor uw gemak zal het systeem direct controleren op meerdere extensies. Zo heeft u snel een overzicht van de beschikbare extensies voor de gewenste naam. Voer onderstaand de gewenste naam (zonder www of extensie) in en selecteer vervolgens de gewenste extensies die u wilt bestellen.

Domeinnaam registreren

Het begint allemaal met het registreren of verhuizen van een domeinnaam.

Hosting

Na uw domeinnaam en hosting keuze komt u op de afreken pagina, deze wijst zich zelf, dezelfde dag nog ontvangt u uw inlog gegevens en kunt u online!

Ook voor de nieuwste .extensies

Bij RPW Hosting kunt u terecht voor het aanvragen van uw domeinnaam met vrijwel elke gewenste extensie. Naast de populaire extensies zoals .nl, .com, en .eu kunt u bij ons ook terecht voor meer extensies, zoals .nu en .info

Control panel, directadmin
We bieden een uitgebreid control panel aan, waarmee u een overzicht heeft van (al) uw domeinnamen. U heeft geen beperkingen in extensies, u mag van elke domeinnaam extensie zoveel domeinnamen registreren als u wilt binnen één pakket.

Van domeinnaam registratie tot complete website

Wij bieden ook een volledig assortiment van webdesign, domein en webhosting services voor Business, Entertainment, Blog, Portfolio, etc. Wij zijn gespecialiseerd in complete branche gerichte en betaalbare Website oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven.

VINDT U RPW HOSTING LEUK?

Vertel het uw vrienden!