Een domeinnaam aanvragen

Iedereen kan een domeinnaam aanvragen, ook particulieren en bedrijven. U kunt natuurlijk ook andere soorten domeinnaam extensies registreren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook de .eu of de .com gebruiken. Het is hierdoor mogelijk om meerdere domeinnamen te gebruiken en deze naar dezelfde site te laten verwijzen. Het is dus niet nodig voor elk nieuw domein een nieuwe site op te zetten.

Het aanvragen van een eigen domeinnaam zorgt voor de toekomst en de integriteit van uw merk. Deze dagen is het letterlijk het eerste wat u doet voordat u een nieuwe onderneming start, en het is ook het allereerste dat gewetenloze concurrenten kunnen doen om u van succes te houden.

Claim uw perfecte domein en beveilig uw online identiteit vandaag nog!

Over domeinen en email

Een domeinnaam is dus de naam van uw website en uw websiteadres. Het is de plek waar gebruikers u op internet vinden en het is uniek voor uw bedrijf. Elke domeinnaam bestaat uit twee delen. Bijvoorbeeld, onze domeinnaam is rpwhosting.com, het eerste deel is de naam die we ‘rpwhosting’ kozen en het tweede deel is de extensie ‘.com’.

Met een eigen domeinnaam bouwt u ook vertrouwen in uw bedrijf met professionele email.
Stuur het juiste bericht naar uw klanten en prospects door gebruik te maken van een professioneel email adres zoals info @ uw-adres.nl. Het toevoegen van aangepaste e-mailadressen op uw domein is makkelijk, en voegt geloofwaardigheid toe aan uw bedrijf.

Email hosting of webhosting bij uw domeinnaam. Als u een internetverbinding hebt, heeft u email. Verbinding en beheer van uw volledig gesynchroniseerde e-mailaccounts direct van elk online apparaat. Onze email hosting service is eenvoudig op te zetten. U heeft niet eens een website nodig. Onze pakketten hebben voldoende opslagruimte, en u krijgt zelfs uw e-mail op uw mobiel of via webmail ook.

Bekijk ook

Uw website staat op een veilige en geïsoleerde omgeving dankzij CloudLinux.
Laat ouderwetse Content Management Systemen achterwege. Stap nu over naar het meest gebruikte fundament van dit moment.