Domeinnaam aanvragen

Domeinnaam aanvragen

of verhuizen

Een domeinnaam aanvragen is de basis van een website. Het is hoe je website bezoekers naar je site navigeren en het speelt een rol in hoe mensen je online ontdekken. Het is vaak de eerste indruk die potentiële bezoekers van jou en je website krijgen, dus het aanvragen van de best mogelijke domeinnaam is belangrijk.

Het is ook mogelijk om jouw domeinnamen te laten registreren via ons. Een domeinnaam aanvragen is alleen mogelijk wanneer je een website door ons hebt laten maken of wilt laten maken. Hieronder vind je de prijzen voor de meest gebruikte domein extensies. Prijzen voor andere extensies kun je opvragen via het contactformulier.

Al een idee voor jouw nieuwe onderneming of website?
Check meteen of jouw domeinnaam nog vrij is.

.COM €14,95 | .NL €9.95 | .INFO €14.95 | .EU €12.95

Domeinnaam en email

Een domeinnaam is jouw adres op het internet. Een pakkende domeinnaam zal mensen helpen om je website te vinden en je merk te herinneren. Een domeinnaam is ook een geweldige manier om gepersonaliseerde e-mailaccounts te markeren (bijv .: info@je-eigen-naam.nl , support@je-eigen-naam.nl etc.) Een domeinnaam aanvragen is eenvoudig, en binnen enkele minuten geregeld.

Waar wil je op zoeken