Start ook met CMS WordPress webhosting

Betrouwbaar, krachtig en geïnstalleerd op snelle SSD schijvenFeatures


Uitgebreid controlpanel

Server caching tools

SSL & Privacy

Dagelijkse backups

Krachtige SSD hosting

Support 24/7

Patchman

Spamexperts

CloudLinux hosting


START CMS

6,95/m.

  • Diskruimte 2GB
  • Dataverkeer 20GB
  • Email accounts 25

PLUS CMS

9,95/m.

  • Diskruimte 3,5GB
  • Dataverkeer 35GB
  • Email accounts 50

PRIME CMS

14,95/m.

  • Diskruimte 5GB
  • Dataverkeer 50GB
  • Email accounts 100

Bij al onze snelle CMS WordPress webhosting pakketten bieden wij Redis Object Cache en Memcache aan.
In combinatie met Php 7 haal je daardoor ongekende hoge snelheden met jouw WordPress website.

Dagelijkse backup’s

Vanuit je Control Panel is het eenvoudig om een automatisch gemaakte backup tot 7 dagen geleden terug te zetten, fouten maken is hiermee eenvoudig te herstellen. Daarnaast is het ook mogelijk om op elk moment zelf een backup te maken.

Monitoring

Dit systeem houdt ons netwerk 24/7 in de gaten. Zo kan er worden teruggezocht naar problemen, pieken en up-time. Verder wordt er op voorhand gewaarschuwd bij problemen met capaciteit op het netwerk, met de servers en andere belangrijke zaken.

Uptime garantie 99,9%

Redundante nameservers, verspreid over 3 netwerken en datacenters.


Waarom kiezen voor CMS WordPress webhosting

WordPress is één van de meest gebruikte software programma’s om een website te realiseren. Je kunt je website makkelijk zelf bijhouden met een Content Management Systeem van WordPress. Aanvankelijk is WordPress ontwikkeld voor blogs, maar de laatste jaren wordt het steeds meer gebruikt voor het realiseren van uitgebreide professionele webapplicaties. WordPress is zeer geschikt om gebruiksvriendelijke websites te realiseren, met een keuze uit duizenden thema’s en ruim 35000 plug-in’s, installeer je eenvoudig een prachtige website met enkele klikken.


cms

Inbegrepen bij al onze webhosting pakketten

Alles qua webhosting wat jij nodigt hebt om dé perfecte website te bouwen en onderhouden.


7 dagen backup retentie

phpMyAdmin

MySQL DBs * CGI-Bin

Anonymous & SFTP

Secure Socket Layer (ssl)

Error pagina's

Mailing lijsten

E-mail beheer

Spamfilter

Shell Access (ssh)

Memcache, Redis Cache

Webmail

1-click app installer

Site statistieken

Cron Jobs

E-mail forwarders

SSD Schijven

PHP-versie (5.x of 7.x)

Start ook met WordPress

RPWHosting biedt snelle, veilige en betrouwbare CMS WordPress webhosting voor WordPress websites tegen een betaalbare prijs. Met automatische back-ups en bescherming tegen malware.  Geïnstalleerd op razendsnelle SSD schijven draait je website op topsnelheid! De website kan daardoor namelijk sneller laden dan op traditionele HDD-servers. Deze nieuwe techniek heeft minder tijd nodig om opdrachten te verwerken. Bij websites met een database zoals WordPress maakt dit een groot verschil.

Geef je WordPress website de plek dat hij verdient op een van onze supersnelle WordPress geoptimaliseerde servers. Daardoor haal je het beste uit je online aanwezigheid.


F.A.Q.


CloudLinux is het beste OS voor Webhosting dat de stabiliteit en beveiliging van servers verbetert, door server bronnen toe te wijzen aan elk Directadmin Hosting-account, waardoor het voelt als een virtuele server (‘mini-VPS’). Elke container krijgt namelijk zijn eigen resources (CPU, IO en RAM) toegewezen. Daarom heeft het gebruik van één container geen invloed op andere gebruikers van de server, in tegenstelling tot normale shared-hosting.

Virus en malware bescherming is inbegrepen.
CMS-systemen zoals WordPress, Joomla en Drupal zijn vaak het doelwit van hackers. Patchman controleert deze CMS-systemen op malware (kwaadaardige scripts), veiligheidslekken en verouderde software. Virussen en malware worden op deze manier zo snel mogelijk gevonden, en zo wordt voorkomen dat je website met kwaadaardige software wordt geïnfecteerd.

Wordpress powertools, installatron.
Het installeren van templates zoals Joomla, WordPress of Drupal is bij ons geen probleem. Je kunt al in ons ‘Start’-pakket gebruik maken van deze templates. Meer dan 100 verschillende powertools zijn standaard voor jou beschikbaar!


Meer informatiewij helpen graag


Naam*

Telefoon nummer

E-mail adres*

Onderwerp*

Hoe kunnen we helpen?

Meer informatie over