Start ook met CMS Drupal webhosting

Betrouwbaar, krachtig en geïnstalleerd op snelle SSD schijvenFeatures


Uitgebreid controlpanel

Server caching tools

SSL & Privacy

Dagelijkse backups

Krachtige SSD hosting

Support 24/7

Patchman

Spamexperts

CloudLinux hosting


START CMS

6,95/m.

  • Diskruimte 2GB
  • Dataverkeer 20GB
  • Email accounts 25

PLUS CMS

9,95/m.

  • Diskruimte 3,5GB
  • Dataverkeer 35GB
  • Email accounts 50

PRIME CMS

14,95/m.

  • Diskruimte 5GB
  • Dataverkeer 50GB
  • Email accounts 100

Bij al onze snelle CMS Drupal webhosting pakketten bieden wij Redis Object Cache en Memcache aan.
In combinatie met Php 7 haal je daardoor ongekende hoge snelheden met jouw Drupal website.

Dagelijkse backup’s

Vanuit je Control Panel is het eenvoudig om een automatisch gemaakte backup tot 7 dagen geleden terug te zetten, fouten maken is hiermee eenvoudig te herstellen. Daarnaast is het ook mogelijk om op elk moment zelf een backup te maken.

Monitoring

Dit systeem houdt ons netwerk 24/7 in de gaten. Zo kan er worden teruggezocht naar problemen, pieken en up-time. Verder wordt er op voorhand gewaarschuwd bij problemen met capaciteit op het netwerk, met de servers en andere belangrijke zaken.

Uptime garantie 99,9%

Redundante nameservers, verspreid over 3 netwerken en datacenters.


Waarom kiezen voor CMS Drupal webhosting

Drupal is een zeer krachtig, gratis open source content management systeem (CMS) waarmee u zeer uitgebreide websites maakt. Drupal is geschikt voor het bouwen en beheren van websites, webshops en intranetten. Drupal biedt een legio aan modules, waarmee u eenvoudig functionaliteiten aan uw website kunt toevoegen. Wereldwijd werken er vele ontwikkelaars aan Drupal, waardoor er geregeld nieuwe versies worden gelanceerd, en er duizenden modules beschikbaar zijn. De vele (gratis) templates en modules zorgen dat je snel een uitgebreide en professionele website kunt maken.


cms

Inbegrepen bij al onze webhosting pakketten

Alles qua webhosting wat jij nodigt hebt om dé perfecte website te bouwen en onderhouden.


7 dagen backup retentie

phpMyAdmin

MySQL DBs * CGI-Bin

Anonymous & SFTP

Secure Socket Layer (ssl)

Error pagina's

Mailing lijsten

E-mail beheer

Spamfilter

Shell Access (ssh)

Memcache, Redis Cache

Webmail

1-click app installer

Site statistieken

Cron Jobs

E-mail forwarders

SSD Schijven

PHP-versie (5.x of 7.x)

Start ook met Drupal

RPWHosting biedt snelle, veilige en betrouwbare CMS Drupal webhosting voor Drupal websites tegen een betaalbare prijs. Met automatische back-ups en bescherming tegen malware.  Geïnstalleerd op razendsnelle SSD schijven draait je website op topsnelheid! De website kan daardoor namelijk sneller laden dan op traditionele HDD-servers. Deze nieuwe techniek heeft minder tijd nodig om opdrachten te verwerken. Bij websites met een database zoals Drupal maakt dit een groot verschil.

Geef je Drupal website de plek dat hij verdient op een van onze supersnelle Drupal geoptimaliseerde servers. Daardoor haal je het beste uit je online aanwezigheid.


F.A.Q.


CloudLinux is het beste OS voor Webhosting dat de stabiliteit en beveiliging van servers verbetert, door server bronnen toe te wijzen aan elk Directadmin Hosting-account, waardoor het voelt als een virtuele server (‘mini-VPS’). Elke container krijgt namelijk zijn eigen resources (CPU, IO en RAM) toegewezen. Daarom heeft het gebruik van één container geen invloed op andere gebruikers van de server, in tegenstelling tot normale shared-hosting.

Virus en malware bescherming is inbegrepen.
CMS-systemen zoals WordPress, Joomla en Drupal zijn vaak het doelwit van hackers. Patchman controleert deze CMS-systemen op malware (kwaadaardige scripts), veiligheidslekken en verouderde software. Virussen en malware worden op deze manier zo snel mogelijk gevonden, en zo wordt voorkomen dat je website met kwaadaardige software wordt geïnfecteerd.

Wordpress powertools, installatron.
Het installeren van templates zoals Joomla, WordPress of Drupal is bij ons geen probleem. Je kunt al in ons ‘Start’-pakket gebruik maken van deze templates. Meer dan 100 verschillende powertools zijn standaard voor jou beschikbaar!


Meer informatiewij helpen graag


Naam*

Telefoon nummer

E-mail adres*

Onderwerp*

Hoe kunnen we helpen?

Meer informatie over