Cloudlinux

Cloudlinux hét besturingsysteem voor hostingservers.

CloudLinux is het beste OS voor webhosting dat de stabiliteit en beveiliging van servers verbetert door server bronnen toe te wijzen aan elk klanten account waardoor het voelt als een ‘mini vps’.

Cloudlinux zorgt ervoor dat iedere website zijn eigen capaciteit op de server krijgt hierdoor kunnen al uw recources zelf gebruiken zonder dit te hoeven delen met andere klanten, ook hierdoor is de beveiliging nog beter gezien iedereen in een eigen geïsoleerde omgeving draait.

Ieder een eigen omgeving met CloudLinux.

Op webservers draaien veel websites, die allemaal een deel van de server capaciteit gebruiken. Het is hierbij belangrijk dat websites elkaar niet in de weg gaan zitten. Dit is vaak een probleem bij traditionele shared hosting systemen. Krijgt één bepaalde website op deze server te maken met een enorme piek aan bezoekers? De andere websites op deze server zullen hier ook nadeel van ondervinden met als gevolg dat alle websites op de server slecht bereikbaar zullen zijn.

Het mag duidelijk zijn dat een dergelijke situatie ongewenst is. De klanten worden de dupe van de load van een bepaalde website, die alle andere websites vervolgens ook onbereikbaar maken. De oplossing voor dit probleem is CloudLinux. Dit besturingssysteem bestaat sinds 2010 en is een must-have voor elk zichzelf respecterend hostingbedrijf. CloudLinux werkt met een honingraatstructuur, waarbij websites niet geclusterd worden, maar ieder zijn eigen deel ter beschikking heeft.

We bieden voor elk type website een passend webhosting pakket. Naast onze vaste pakketten leveren we ook op maat gemaakte webhosting. Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig bij het maken van een passend pakket? Neem dan contact met ons op.

RPWHosting