Over naar CloudLinux webhosting

Over naar CloudLinux webhosting

RPWHosting kiest ook voor Cloudlinux webhosting (2018)
Als hostingprovider moeten wij ervoor zorgen dat jouw website te allen tijde goed bereikbaar is, ook als je een server deelt met andere (en zwaardere) websites. Om ervoor te zorgen dat je website goed bereikbaar is, maken wij gebruik van CloudLinux.

Het grootste voordeel is dat iedere klant een eigen deel van de server toegewezen krijgt. Zo kan een populaire website een groter deel van de honingraat krijgen dan een kleinere website. Is de load van een bepaalde website teveel? Dan gaat dit enkel ten koste van de resources die deze klant ter beschikking heeft. De overige klanten die op dezelfde server zitten in een eigen deel van de honingraat, zullen geen hinder ondervinden van de overbelasting van een bepaalde website op deze server. Alleen de website van de betreffende klant wordt langzamer (en verhuist naar een zwaarder hostingpakket), maar door de indeling van de server merken de andere klanten niets. Kortom, met CloudLinux kun je een server delen met anderen, zonder dat je last hebt van andere klanten.

Ook voordelen voor ons
Ook voor ons als hostingbedrijf zijn er voordelen om te kiezen voor CloudLinux webhosting. De server load wordt over het geheel genomen flink verminderd. Er is vrijwel geen downtime en we kunnen sneller reageren als er een actie vereist is. De stabiliteit op onze servers wordt sterk verbeterd door het kiezen voor CloudLinux en is een verbetering ten opzichte van traditionele servers.

Waar wil je op zoeken