Kies voor een eigen Cloud server.
Veel bezoekers, speciale applicaties of een zware website, shop? Dan raden we je aan om een Cloud server af te nemen. Een Cloud server is een eigen server die je niet hoeft te delen met andere klanten zoals bij shared hosting.

Private Cloud server

Een eigen Cloud server is zeer geschikt voor zware WordPress en Magento website’s, doordat je veel meer rekenkracht ter beschikking hebt, maar ook veel meer IOPS (input/output operations per second) waardoor databases veel sneller laden.
Mogelijkheden en setup van je Cloud server

Tools en software

1
Optionele mogelijkheden
Installatron en Directadmin
2
Bestanden veilig stellen
Reguliere backup 20 > 1024GB
3
Inbegrepen
Setup systeem en configuratie advies
4
Managed of unmanaged
Monitoren en ingrijpen op systemsoftware zoals web en mail server.
Voordelen van een Cloud server; De hoge beschikbaarheid, als een fysieke server faalt, worden Cloud servers gemigreerd naar een andere fysieke server zonder een storing te ondervinden. Eenvoudiger schaalbaar, voeg binnen een oogwenk meer RAM, CPU, of harddisk ruimte toe.

Cloud server, image scripts

CentOs 7

CentOs 7 + Directadmin

Ubuntu 16.04LTS

Debian 8

Windows
Windows server 2016
Windows server 2012R2
Windows server 2008 R2
CentOs 7 + Magento 2

Als je website groeit en toe is aan een eigen server, dan brengen wij deze onder bij een van de grootste Cloud server leveranciers van Europa. RPWHosting verzorgt de setup van jouw Cloud server, domeinen en email, en installeren hierop jouw website. Het onderhoud van je website, contact, facturatie e.d. loopt op deze manier eenvoudig via 1 party. De kwaliteit garantie lees je hieronder.
Cloud high-availability systeem. Dit zorgt ervoor dat je virtual server automatisch door een andere server wordt overgenomen als de primaire virtual server in de problemen komt. Hierdoor wordt een beschikbaarheid gegarandeerd van 99,9%
Bij kantooromgevingen in een private cloud staan de virtuele desktop machines, domain controller, Exchange servers en applicatieservers achter de firewall.
Selecteer een operating systeem, geef je voorkeuren aan en wij configureren de server voor je. Ervaar de voordelen van gemak en flexibiliteit.
Welke oplossing je ook kiest, dit levert de hoogste kwaliteit cloud servers. Het netwerk is verdeeld over drie topklasse datacenters die door eigen verbindingen met elkaar zijn verbonden. Binnen het datacenter  wordt je cloudserver op één van de high-availability clusters gehost.
Een offerte op maat of meer informatie?

Klanten bekeken ook

WordPress webhosting
Kies je toch liever voor premium WordPress webhosting?
Domeinnaam registreren
Alles begint met het registreren van een eigen domeinnaam
Copyright 2018 © RPWHosting – Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW.
Algemene voorwaardenPrivacy