cloud server container

Werken in een Cloud server container, makkelijk schaalbaar.

Containers, ondersteunt door een containermanagementplatform, zijn de ideale tool om mee te kunnen schalen. Ze zijn cloud native en kunnen zo gebruikt worden dat als er één ‘vol’ is, er naar een grotere container geschakeld kan worden. Deze extra containers kunnen worden aangemaakt op basis van capaciteitsbehoeften. Vooral bij piekmomenten is het een voordeel om met extra containers te werken.

De voordelen van een Cloud Server Container
– Snel geregeld. Binnen enkele minuten beschikt je al over een server.
– Simpel. Het samenstellen van een server is net zo eenvoudig als het bestellen van een hostingpakket.
– Realtime verwerking van je keuzes.
– Op elk moment schaalbaar.
– Geen langdurige contracten, maar maandelijks opzegbaar.Volledig naar behoefte aan te passen


Database containers

Keuze uit MYSQL, mongoDB, Redis, Memcache, Node.js

2

Opslag

10GB is standaard inbegrepen

3Prijs stelling

Cloud server container programma’s beginnen bij €14,95 exclusief btw. per maand. Gebaseerd op een starter script container (256MB + 0,5 Core) en een MariaDB container (256MB + 1 Core). Afhankelijk van de grootte en de aard van je project, wordt een container voorstel op maat ontwikkeld om aan je behoeften te voldoen. Alle soorten configuraties zijn instelbaar.
Load balancer

Internetverkeer komt binnen bij de load balancer, die het verkeer verdeelt over de applicatie-containers.


Database containers

In de database container draait bijvoorbeeld je MySQL of MongoDB database. Database containers zijn ook verticaal schaalbaar.


Data replicatie

Alle data wordt maar liefst 3x gerepliceerd, om je tegen uitval van hardware te beschermen en de disk-performance te verhogen.Kies ook voor
meer performance


Heb je een website met veel content of bezoekers? Of wil je meer flexibiliteit? Dan is een eigen Cloudserver een goed idee! De Cloud Server Container ’s zijn perfect voor grotere projecten: hoge performance met een gegarandeerde hoeveelheid schijfruimte, processoren en werkgeheugen (RAM).Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.